Angajări pe bandă rulantă la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat

7 decembrie 2017 | 0 comentarii |

Până la sfârșitul anului se vor organiza concursuri pentru angajarea de personal TESA, infirmiere, îngrijitoare și un brancardier, iar luna viitoare, pentru medici și asistenți medicali debutanți.

 

Sfârșitul de an, dar și începutul anului viitor vor fi marcate de o serie de concursuri de angajare organizate de Spitalul Municipal Râmnicu Sărat, care a scos la concurs mai multe posturi, atat pentru personal medical, cât și pentru personalul TESA.

Primele concursuri de angajare din această serie vor avea loc în data de 11 decembrie, unitatea medicalaă anunțând deja rezultatele selecției de dosare. Astfel, la data respectivă, începând cu ora 10.00, va avea loc proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcției de paznic al spitalului, fiind disponibil un loc pentru care se vor bate șase candidați, din cei șapte care s-au înscris. În urma etapei de selecție a dosarelor, unul dintre candidați a fost respins, întrucât nu deținea atestat profesional.

În aceeași zi, tot la sediul spitalului, va avea loc și concursul pentru ocuparea pe o perioadă nedeterminată a patru posturi de infirmieră debutantă, trei posturi de îngrijitoare și un post de brancardier. Proba scrisă va avea loc la data de 11 decembrie, iar candidații care vor fi declarați admiși vor susține interviul pe 13 decembrie.

 

Pentru posturile de infirmieră debutantă vor concura 33 de candidați, în timp ce pentru posturile de îngrijitoare au fost admise 12 dosare, iar pentru postul de brancardier, cinci.

Unitatea medicală va organiza la 11 decembrie și proba scrisă pentru ocuparea a unui post de șef de birou și a unui post de consilier juridic debutant, proba de interviu fiind programată apoi pe data de 13 decembrie. Pentru postul de șef de birou la Biroul de Management al Serviciilor Medicale vor concura doi candidați, fiind scos la concurs și un alt post similar la Biroul de Informatică și Statistică Medicală, însă singurul candidat înscris a fost respins la selecția dosarelor, întrucât nu și-a putut demonstra cu acte vechimea în specialitatea studiilor.Totodată, pentru postul de consilier juridic debutant vor concura trei candidați. De asemenea, în data de 14 decembrie va mai avea loc proba scrisă pentru un post de consilier juridic, interviul fiind programat pentru data de 18 decembrie.

 

În prima parte a anului viitor, spitalul din Râmnicu Sărat va organiza consursuri pentru angajarea de medici și asistenți medicali debutanți și principali. Pentru medici, spitalul scoate la concurs 22 de posturi și oferă numeroase bonificații, iar candidații interesați își pot depune depune dosarele până pe 18 decembrie. Conducerea unității medicale, împreună cu Primăria locală fac eforturi pentru a convinge medicii să vină să profeseze în această unitate medicală, atăt prin oferirea unor bonificații de natură financiară, cât și prin permanenta modernizare și dotare a spitalului, astfel încât să existe condiții moderne de a profesa și multiple oportunitîți de dezvoltare profesinală.

Cele mai multe posturi, cate trei, mai exact, sunt scoase la concurs pentru specializările boli infecțioase și neonatologie, în timp ce în specializările medicină internă, pediatrie, radiologie și imagistică medicală sunt disponibile câte două posturi. În rest, pentru specializările chirurgie generală, epidemiologie, obstetrică-ginecologie, ATI, neurologie, cardiologie, pneumologie, nutriție și diabet, oncologie și urologie, este scos la consurs câte un post. Datele concursurilor pentru posturile de medici urmează a fi anunțate în perioada următoare.

Pe data de 15 ianuarie va avea loc proba scrisă pentru ocuparea unui post de asistent medical debutant în specialitatea medicină generală, iar două zile mai tâtziu, pe 17 ianuarie, va avea loc proba de interviu. Candidații interesați pentru acest post își mai pot depune dosarele până pe 18 decembrie.

Tot pe 15 și 17 ianuarie vor avea loc probele concursului pentru ocuparea a două posturi de asistent medical generalist principal, pentru o perioadă determinată, dosarele de înscriere putând fi depuse până pe 11 decembrie.

 


Categorii: Actual, Jobs, Medici, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*