Apel umanitar: Viata unui student depinde de ajutorul tau!

11 decembrie 2012 | 0 comentarii |

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) aduce in atentia opiniei publice cazul nefericit al tanarului Alin Lupu, in varsta de numai 24 de ani, fost presedinte al OCSE (Organizatia Colegiului Studentesc din Electronica) Bucuresti, a carui viata depinde de ajutorul nostru, al tuturor.

 

Viener Privatklinik – Bloc operator

In pragul Sarbatorilor, cand cu totii speram sa fim alaturi de toti cei dragi, acasa, departe de griji si probleme, este important sa ne intoarcem privirea, sufletul si gandul mai ales catre cei care au mare nevoie ca flacara sperantei sa arda mai puternic ca niciodata!

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR) a lansat un strigat de ajutor pentru oricine are urechi de auzit si sflet de crestin,  aducand in atentia opiniei publice cazul nefericit al tanarului Alin Lupu, fost presedinte al OCSE (Organizatia Colegiului Studentesc din Electronica) Bucuresti, a carei viata depinde de ajutorul nostru, al tuturor.

 

Alin are nevoie de ajutorul nostru!

 

Colegul nostru Alin Lupu, un tanar de 24 de ani din Rm. Valcea, fost presedinte OCSE – organizatie membra ANOSR, trece printr-o grea incercare: a fost diagnosticat cu o forma de tumora extrem de agresiva si nociva si are urgent nevoie de o interventie chirugicala! Din pacate operatia care este programata a doua zi de Craciun nu se poate face in Romania!”, se precizeaza in apelul organizatiei studentesti.

In urma mai multor investigatii, pe data de 27 Septembrie 2012, medicii l-au diagnosticat cu o forma tumorala abia pronuntabila: „formatiune tumorala osteolitica, articulatie sacroiliaca stanga- tumora cu celule gigant. Formatiunea tumorala creste foarte rapid, iar riscul imediat la care se expune este obturatia nervului sciatic stang si a vaselor de sange, ceea ce duce la paralizia muschilor pe care ii inerveaza sau la alte complicatii grave.

Rezumat medical Alin Lupu

Din pacate,asa cum se intampla in multe cazuri, spitalele din Romania nu dispun de aparatura necesara acestei interventii, prin care este necesara  indepartarea tumorii prin extirparea unei parti din bazin si reconstructia acestuia, atrag atentia colegii lui Alin.

Acest  lucru este posibil insa la Viena, dar pentru a se putea realiza, familia tanarului student de numai 24 de ani are nevoie de 41.000 de euro.

A doua zi de Craciun, Alin este programat la clinica Wiener Privatklinik din Viena pentru operatie, insa suma necesara interventiei este de 41.000 de Euro, bani pe care parintii nu ii pot obtine nici prin vanzarea apartamentului in care locuiesc si nici in urma solicitarii unui credit bancar datorita veniturilor foarte mici ale familiei”, arata colegii tanrului, in apelul lor la ajutor.

 Atunci cand bucuria cadourilor primite inca e proaspata si aduce zambete si caldura in suflet, ne dorim ca Alin sa isi recapete sanatatea!

Alin are nevoie de ajutorul nostru! Are nevoie sa stie ca ii vom fi mereu alaturi! De aceea am pornit o campanie prin care suntem increzatori ca vom strange suma necesara operatiei colegului nostru! Impreuna suntem mai puternici! Impreuna facem diferenta!

Va adresam calda rugaminte sa va alaturati campaniei noastre pentru a-i readuce colegului nostru speranta!

 Familia lui Alin poate fi contactata la telefon:0767-491441 (Ilie Elena) sau pe e-mail: Georgyana862003@yahoo.com,

Pentru donatii, au fost deschise conturile:

–         RO17BRDE441SV25930314410 pentru Lei

–         RO17BRDE410SV77991314100 pentru Euro 

Titular cont: Lupu Constantin Alin

 


Categorii: Actual

Adaugati un comentariu


 

*