Arieratele din sanatate, motiv de ingrijorare pentru sefii judetelor

21 aprilie 2013 | 0 comentarii |

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Cristi Bigiu, alaturi de sefii celorlalte judete a participat la dezbateri si consultari pe diferite teme de interes pentru comunitatile locale, intre care regionalizarea si sanatatea au fost puncte principale.

 

Cristi Bigiu, presedintele CJ Buzau

Presedintii Consiliilor Judetene, care s-au intalnitzilele trecute la  Adunarea Generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania, desfasurata la Bucuresti, in Sala „C. Stere” a Senatului Romaniei, au avut pe agenda numeroase teme de dezbateri si discutii. Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Marian Cristinel Bigiu, prezent la eveniment, spune ca „astfel de dezbateri si consultari ne ajuta sa gasim solutii la problemele cu care se confrunta primariile si cetatenii judetukui. Printre temele abordate in Adunarea Generala a UNCJR, de mare interes pentru locuitorii judetului Buzau, s-au aflat cele privind arieratele sau restructurarea organizatorica a unor componente din sistemul de sanatate. Alte subiecte pe care le-am abordat au facut referire la diverse modificari legislative, propuneri privind organizarea politiei locale, autonomia locala si viitoare regionalizare a Romaniei”, a declarat Cristi Bigiu, presedintele CJ Buzau.

Pe ordinea de zi a Adunarii Generale s-a aflat si incheierea de acorduri de parteneriate intre UNCJR si Senat, Camera Deputatilor, Asociatia Secretarilor Judetelor din Romania si Uniunea Consiliilor Regionale din Republica Moldova.

La eveniment si-au facut simtita prezenta si reprzentanti ai autoritatilor publice centrale, intre care premierul Victor Ponta, presedintele Senatului – Crin Antonescu, precum si presedintele Camerei Deputatilor – Valeriu Zgonea. Fiecare dintre acestia au avut de transmis cate un mesaj participantilor.


Categorii: Actual, Autoritati

Adaugati un comentariu


 

*