Astazi este Ziua Contabilului. La multi ani!

21 septembrie 2012 | 0 comentarii |

Filiala Buzau a CECCAR organizeaza, cu acest prilej, o serie de manifestari cultural-stiintifice, sub sloganul „Drumuri prin memoria profesiei contabile” prin care este omagiata si memoria presedintelui si fondatorului oragizatiei profesionale, prof. univ. dr. Marin Toma.

 

Astazi, sala de conferinte a restaurantului Grand va gazdui un eveniment dedicat exclusiv „sanitarilor economiei romanesti”, contabililor, cei fara de care nicio afacere nu s-ar putea desfasura. Ca in fiecare an, in ziua de 21 septembrie, toti contabilii din Romania sunt in sarbatoare. In septembrie 2004, Conferinta Nationala a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR) a adoptat hotararea ca „ziua de 21 septembrie” a fiecarui an sa fie declarata Ziua Nationala a Contabilului Roman.

In acest an, Ziua Nationala a Contabilului Roman, ajunsa la a VIII-a editie, va avea o semnificatie aparte, marcata de trecerea in nefiinta a celui care a fost membru fondator si Presedinte al CECCAR, prof. univ. dr. Marin Toma”, a punctat evenimentul directorul executiv al CECCAR Buzau, Adina Margineanu, mentionand ca manifestarile prilejuite de organizarea Zilei Nationale a Contabilului Roman se organizeaza in acest an sub sloganul Drumuri prin

Prof. Dr. Marin Toma

memoria profesiei contabile, omagiu adus celui care s-a daruit nobilei profesii contabile si formarii noilor generatii de profesionisti contabili.

Oamenii de afaceri au intotdeauna in preajma lor un profesionist contabil, care prin cunostintele si judecata profesionala si in spiritul unui cod etic, contribuie la succesul si dezvoltarea managementului respectivei intreprinderi.

Probabil ca stiti deja, Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati (C.E.C.C.A.R.) gestioneaza activitatile de pregatire si deontologie profesionala ale tuturor profesionistilor contabili din Romania, indiferent de calitatea pe care o au: experti contabili, contabili autorizati, directori economici, contabili sefi, sefi de servicii financiar contabile sau contabili angajati in diferite ramuri ale economiei.

La eveniment au fost invitati contabilii membri CECCAR, personalitati, oficialitati. Totodata, CECCAR Buzau va publica „Topul celor mai bune societati membre CECCAR” si va inmana diplome/distictii de merit contabililor si firmelor care s-au remarcat in mod deosebit in domeniul contabilitatii.


Categorii: Economic, Eveniment

Adaugati un comentariu


 

*