Bun găsit în noul an! Să fiți sănătoși!

2 ianuarie 2022 | 0 comentarii |

Reverență, cititori și prieteni minunați! La mulți ani! Sper că sunteți sănătoși și optimiști, că v-ați propus să faceți lucruri bune și frumoase în acest an. Să aveți parte de multă sănătate și realizări frumoase! 

 

Iată că ne reîntâlnim și în anul 2022, și sper că sunteți cu toții bine, sănătoși, după ce Crăciunul și Revelionul din 2021 le-am petrecut împreună cu cei dragi și cu extrem de puține restricții! Sper că ați trecut cu bine pragul dintre ani și vă doresc să fiți sănătoși, să fiți iubiți, să fiți fericiți, să fiți veseli și totul să vă zâmbească, să vă mențineți optimismul și buna dispoziție acumulate la petrecerea de Anul Nou!

După doi ani de pandemie, în care mulți dintre noi am învățat că trebuie și puteam să trăim și altfel, astrologii ne spun că este vremea pentru „adaptare și de vindecare”, iar cei care sunt conștienți de ceea ce fac și de modul în care se comportă vor avea numai de câștigat. Dar să lăsăm astrele să-și urmeze cursul, iar noi să ne concentrăm pe ceea ce am învățat până acum, ca să ne fie de folos mai departe, și pe ceea ce avem de făcut, ca să nu dăm greș.

Și să nu uităm că, în sănătate, prevenția este cel mai bun tratament!

 

La fel ca dumneavoastră și le fel ca întregul sistem medical, și noi am reușit să trecem peste greutăți, câteodată mai ușor, alteori mai cu greu, dar ne-ați dat puterea să continuăm. N-a fost deloc ușor să mergem în spitale în perioadele în care acestea erau sufocate de cazuri de infectare, nici să fim nevoiți să vedem cum, în perioada de criză, pacienții și medicii nu mai făceau față și pierdeau lupta cu COVID-19, ori să aflăm că pamenii cu alte boli nu mai ajung la medic și, netratați, li s-au agravat bolile de care sufereau, sau să acceptăm că oameni dragi nouă sau oricui altcuiva au plecat „într-o lume mai bună”…

Cu toate acestea, pe lângă eroii sistemului sanitar, dumneavoastră ați fost și rămâneți eroi pentru noi, fiindcă că ați avut răbdarea și puterea de a ne însoți pe tot parcursul anului și ne-ați ajutat să mergem mai departe și găsim energia de a aborda și subiecte pozitive, pentru a aduce un echilibru, pentru că viața este constituită din lucruri bune și mai puțin bune deopotrivă, iar asta nu se poate ignora…

 

Mulți știți deja ce v-a atras în mod deosebit, dar pentru că pornim la un nou drum, vă suntem recunoscători că ați făcut posibil ca multe dintre articolele noastre din anul 2021 să înregistreze peste 100.000 de accesări. Unele dintre ele, fie că au fost de interes local sau național, au fost redistribuite pe rețelele sociale și au devenit virale, aducându-ne astfel și mai mulți cititori și menținând interesul chiar după câteva lunim un an sau chiar mai mult de la publicare.

Chiar dacă informațiile despre coronavirus, pandemie, restricții restricții sau vaccinare nu au fost pe placul tuturor, iar unele persoane ne-au înjurat sau ne-au jignit, deși nu foloseam decât date oficiale, nu ne-am supărat. Ba, mai mult, am încercat să fim și mai atenți la ceea ce cei mai mulți dintre dumneavoastră doreați să aflați. Ne-am bucurat foarte tare că atenția multora s-a îndreptat și către subiecte pozitive, iar asta ne-a dat și mai multă energie. Ce satisfacție mai mare poate avea un jurnalist care ține la calitate?

 

Anul acesta ne dorim, la fel cum sigur vă doriți și dumneavoastră, să trecem cu bine peste pandemie și să revenim la normalitate. Atât cât se mai poate. Și, bineînțeles, să fim cu toții sănătoși, ca să le putem duce pe toate, cum spune o vorbă din bătrâni!

Și ne mai dorim să ne fiți în continuare prieteni buni și cititori fideli, să găsiți în articolele pe care le vom publica cât mai multe informații interesante, utile și atractive, să ne spuneți ce ați dori să citiți și, bineînțeles, să ne criticați dacă veți constata că ne abatem de la corectitudine, să ne apreciați dacă veți găsi de cuviință și mai ales să ne spuneți ce vă interesează în mod deosebit. Doar astfel ne veți da în continuare energia de care avem nevoie și susținerea care ne este necesară.

Iar pentru toate acestea, în numele întregii echipe, eu vă mulțumesc și vă doresc numai bine!

 

 


Adaugati un comentariu


 

*