Burse pentru tinerii medici care vor sa isi dezvolte aptitudini complementare

Acestia pot participa la un program in cadrul caruia vor deprinde tehnici de comunicare si relationare cu pacientul, care ii vor ajuta la imbunatatirea actului medical.

 

medici rezidentiat-2015Medicii aflati la inceput de cariera si interesati sa isi perfectioneze actul medical prin dobandirea unor aptitutini complementare celor specifice profesiei vor avea, pentru al treilea an consecutiv, ocazia de a deveni bursieri in cadrul unui program desfasurat de compania Worwag Pharma. Programul se adreseaza cu precadere tinerilor specialisti in diabetologie, neurologie si medicina de familie, pentru care au fost puse la dispozitie 80 de burse. Proiectul urmeaza sa se desfasoare sub forma unor cursuri, care vor avea loc anul acesta, in perioada aprilie – mai si septembrie – octombrie, la Sinaia.

Medicul Norina Gavan, managerul general al companiei farmaceutice care organizeaza cursurile, spune ca proiectul include doua sesiuni de training, prima axata pe comunicare si relationare, iar cea de-a doua, pe managementul timpului. In cadrul acestor sesiuni, medicii vor invata sa identifice tipologiile de personalitate, atat ale celor din jur, cat si propria tipologie, si sa isi adapteze interactiunea cu pacientii la fiecare tip de personalitate. De asemenea, participantii vor invata sa se pozitioneze corect in relatia cu pacientul si sa cunoasca barierele comunicarii dintre medic si pacient.

 

Dr. Norina Gavan

Dr. Norina Gavan

Pe langa acestea, tinerii specialisti vor dobandi notiuni de prioritizare si organizare a timpului, inclusiv despre echilibrul dintre disponibilitatea pentru ceilalti si momentele de concentrare.

Programul este o continuare a unei initiative demarate in anii anteriori, care s-a bucurat de succes in randul celor carora le este adresata. „Continuam si in 2017 acest program, care sprijina, in final, imbunatatirea ingrijirii pacientilor, pentru ca dezvoltarea personala si a performantelor profesionale ale medicilor se reflecta in calitatea actului medical si este, astfel, in beneficiul pacientilor. Incurajam tinerii medici din specialitatile vizate sa se inscrie in acest program care ii va ajuta sa exploateze aptitudini complementare, menite sa le maximizeze performantele profesionale”, a precizat in acest sens dr. Norina Gavan.

 

curs sf constantinFiecare bursa va include participarea la cele doua sesiuni de training, trei nopti de cazare si mesele aferente programului. Instruirea din cadrul programului va fi asigurata de specialisti cu experienta de peste 10 ani in training si consultanta cu organizatii, atat din Romania, cat si din strainatate.

Sesiunile de training vor fi sustinute de consultantii Dorin Dancu si Florin Enache, traineri cu experienta in consultanta, leadership, coaching, cu puternice abilitati de prezentare si expertiza in managementul timpului, al proiectelor, al schimbarii, comunicare, cultura organizationala si lucru in echipa.

Specialistii interesati sa participe la Worwag Inspiring Program trebuie sa trimita un CV si o scrisoare de motivare de cel putin 205 cuvinte, in limba romana, pe adresa bursawip@woerwagpharma.ro, pana la data de 15 ianuarie 2017, iar participantii selectati vor fi anuntati pana pe 5 februarie.

 


Categorii: Actual, Companii, Medici, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*