Servicii medicale second opinion, oferite gratuit buzoienilor cu afectiuni oncologice

Doi medici oncologi din Turcia participa, sapatamana viitoare, la o serie de intalniri cu pacientii din Romania, iar in data de 14 ianuarie sunt asteptati la Buzau.

 

Dr. Yakup Kumtepe

Dr. Yakup Kumtepe

Saptamana viitoare, Buzaul va fi inclus intr-o campanie pe care doi reputati medici din Turcia o vor efectua timp de trei zile in Romania, pentru a-si pune gratuit serviciile si competenta la dispozitia pacientilor cu afectiuni oncologice.

Astfel, in perioada 13 – 15 ianuarie, conf. dr. Soley Bayraktar si prof. dr. Yakup Kumtepe de la Memorial Hospitals Group din Istambul se vor afla in Romania pentru a oferi a doua opinie medicala gratuit, pacientilor care vor dori sa ii consulte in acest sens.

Consultatiile vor avea loc in data de 13 ianuarie in Bucuresti, pe 14 ianuarie la Buzau si pe 15 ianuarie la Galati. Cei doi specialisti le vor vorbi celor prezenti si despre cele mai frecvente tipuri de cancer, despre modalitatile de prevenire si despre necesitatea de a incepe tratamentul in stadiile incipiente ale bolii. Consultatiile vor fi acordate gratuit, pe baza dosarelor medicale, iar programarile se fac in limita locurilor disponibile.

 

Dr. Soley Bayraktar

Dr. Soley Bayraktar

Intalnirea cu pacientii din Buzau este programata sambata, 14 ianuarie, la sala de conferinte Scolii Auto Bratila din  strada Victoriei, numarul 65, incapand cu ora 13.00. Pentru a beneficia de a doua opinie medicala din partea celor doi specialisti din Turcia, cei interesati trebuie sa se programeze in prealabil, iar in acest sens au la dispozitie numarul de telefon 0763.290.670.

In prima parte a intalnirii, cei doi specialisti le vor vorbi pacientilor despre afectiunile oncologice, dupa care vor acorda consultatii second opinion celor inscrisi pe lista. Acestea vor fi acordate pe baza investigatiilor si analizelor prezentate de participanti, fapt pentru care a doua opinie medicala poate fi oferita in limita dosarului prezentat. De aceea pacientii sunt sfatuiti sa se prezinte cu dosarele cat mai complete, astfel incat opinia oferita de medicii din Istambul sa fie una cat mai bine documentata.

 

medici - pacientMedicul  Soley Bayraktar este specializata in oncologie, pentru toate formele de cancer, precum si in hemato-oncologie, pentru toate formele de leucemie, limfoame si alte boli ale sangelui, in timp ce colegul sau, dr. Yakup Kumtepe este specialist in gineco-oncologie si in tratarea tuturor formelor de cancer ginecologic.

Cei mai multi pacienti apeleaza la o a doua opinie medicala atunci cand se confrunta cu un diagnostic de boala grava, cand au primit o recomandare de chirurgie, cand au indoieli in privinta tratamentului actual sau cand doresc acces la toate informatiile privind cazul lor.

Potrivit Institutului National de Diagnostic, in Romania, unul din zece pacienti primeste un diagnostic gresit. Totodata, peste jumatate dintre pacientii romani se tem ca ar putea primi un diagnostic incorect sau un plan de tratament ineficient.

 


Categorii: Actual, Medici, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*