Ultimele zile de inscrieri la examenul de atestat pentru studii complementare

2 septembrie 2014 | 0 comentarii |

Data limita pentru inscrierea medicilor si farmacistilor este 9 septembrie, iar examenul se va sustine pe 24 septembrie, in centrele universitare in care s-a efectuat pregatirea prealabila.

 

examen carol-davilaMedicii, medicii dentistii si farmacistii care au urmat cursuri complementare de pregatire teoretica si practica si au finalizat aceste studii pana pe data de 31 august vor avea posibilitatea sustinerii examenului de atestat pentru aceasta peregatire complementara, pe data de 24 septembrie. Perioada de inscriere pentru acest examen a fost demarata incedand cu data de 25 august, iar cei care nu s-au inscris inca, mai au la dispozitie o saptamana, incepand de astazi, ultima zi in care se mai fac inscrieri fiind marti, 9 septembrie. Medicii si farmacistii care au urmat cursurile de pregatire complementara se pot inscrie pentru examenul de atestat la sediul Ministerului Sanatatii, exceptie facand stomatologii care isi vor sustine examenul de atestat in Implantologie. In cazul acestora, inscrierea se face la directiile de sanatate publica din centrele universitare in care s-a efectuat pregatirea, respectiv, Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara.

 

medici tineri examenIn ceea ce priveste examenele, acestea se vor sustine pe data de 24 septembrie, in centrele universitare medicale in care s-a efectuat pregatirea. Conform unui comunicat al Ministerului Sanatatii, pentru fiecare proba de examen, nota minima de promovare este 5,00, cu excepţia probelor de examen de atestat pentru care sunt precizate alte conditii minime de promovare. Media finala minima de promovare a examenului pentru obtinerea atestatelor de studii complementare este 7,00.

In cazul in care la una dintre probele de examen nu se obtine nota minima de promovare, candidatul este declarat nepromovat. Ministerul Sanatatii mai precizeaza ca arondarea candidatilor pe centre medicale universitare va fi afisata in data de 15 septembrie, pe site-ul institutiei.

 


Adaugati un comentariu


 

*