Buzoienii sunt așteptați la Casa de Pensii cu 91 de bilete de tratament

7 februarie 2024 | 0 comentarii |

Biletele sunt valabile pentru cinci stațiuni balneoclimaterice din subordinea TBRCM, pentru tratarea afecțiunilor cardiovasculare, digestive și reumatismale. 

 

Casa Județeană de Pensii (CJP) Buzău anunță că, în data de 5 februarie 2024, i-au fost alocate 91 bilete aferente Seriei nr.1 de tratament balnear, cu începere din data 19 februarie 2024. Astfel, persoanele care au dreptul de a beneficia de bilete de tratament balnear și doresc să beneficieze de acordarea unui bilet de tratament balnear începând 19 Februarie 2024, se pot adresa direct la ghişeul „bilete de tratament” din sala de relaţii publice a Casei Judeţene de Pensii Buzău, cu toată documentaţia prevăzută de lege.

Cele mai multe dintre cele 91 de bilete disponibile pentru perioada menționată sunt pentru tratarea afecțiunilor reumatismale, în Stațiunea Sărata Monteoru, dar și buzoienii cu alte afecțiuni se vor putea trata și recupera în alte stațiuni:

CJP aduce la cunoștința persoanelor interesate, cărora le este reglementat dreptul de a beneficia de bilete de tratament balnear, că în Monitorul Oficial al României nr. 81 /29.01.2024, a fost publicată Hotărârea de Guvern nr.172/2023 privind acordarea prestaţiilor sub forma biletelor de tratament balnear pentru anul 2024, prin sistemul organizat și administrat de Casa Naţională de Pensii Publice, care stabileşte că durata unui sejur este 16 zile, numărul maxim de serii fiind 19, pentru anul 2024.

Criteriile de repartizare a biletelor de tratament sunt stabilite prin Ordinul Preşedintelui Casei Naţionale de Pensii Publice Bucureşti nr.196/25.01.2024, act normativ care poate fi consultat la sediul instituţiei dar şi pe site-ul acesteia, www.cjpbuzau.ro, la secţiunea „Bilete de tratament”.

 


Adaugati un comentariu


 

*