Campioanele la minivolei de la CSS Buzău, premiate de Consiliul Județean

11 mai 2022 | 0 comentarii |

Frumoase, serioase, perseverente și încrezătoare în ambiția și talentul lor, tinerele voleibaliste de la CSS Buzău s-au antrenat, au jucat și au câștigat, iar astăzi au fost răsplătite cu premii, de autoritățile locale.

 

Trup sănătos, voință de fier și mentalitate de învingătoare! Asta au dovedit fetele din echipa de minivolei feminin a Clubului Sportiv Școlar (CSS) Buzău, care au reușit pentru a treia oară să obțină titlul de Campioană Națională.

Ultima reușită a fost marcată de talentatele sportive buzoiene la turneul încheiat recent, la Craiova, unde au obținut locul I, după ce, în finală, au învins echipa CSV Craiova cu scorul de 3-2 .

Pentru „frumoasele rezultate” obținute, Consiliul Județean le-a premiat, astăzi, la finalul ședinței ordinare de luna aceasta a instituției.

Cele 11 sportive și antrenoarele lor au fost invitate la ședința miniparlamentului buzoian, iar conducerea administrației județene le-a oferit, în cadru festiv, câte 500 de lei, diplome de excelență și câte un buchet de flori, iar la final, întreaga echipă a dorit să rămână cu amintirea unei poze de grup în fața Consiliului Județean.

 

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de astăzi s-a aflat un proiect de hotărâre care prevedea premierea sportivelor și a antrenorilor lor, pentru „rezultatul remarcabil obținut, respectiv, obținerea titlului de Campioană Națională pentru a treia oară”, așa cum a subliniat președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, care le-a felicitat și le-a urat „un drum încununat de succese în continuare!”.

Sunt copii minunați, copii olimpici, copii care au burse de merit la școală. Premierea contează foarte mult pentru ei, le dați un stimulent să lupte mai departe”, au antrenoarele echipei CSS Buzău, mulțumind conducerii Consiliului Județean Buzău pentru modul în care încurajează performanța.

Echipa de minivolei feminin a CSS Buzău este la al III-lea titlu de campioană a României. Primele două titluri au fost obținute în perioada 2007-2008.

 


Adaugati un comentariu


 

*