Carol Dinu face echipa cu Alina Badulescu la conducerea DGASPC

31 august 2012 | 0 comentarii |

Conducerea institutiei buzoiene devine astfel integral liberala, atat directorul general cat si noul adjunct fiind membri cu state vechi in acest partid.

 

Directia Generala de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului (DGASPC) Buzau are de-acum conducere complet noua, formata din juristi. Incepand cu 1 august, Alina Badulescu, avocat de profesie, a fost numita director general (cu delegatie pentru un an sau pana la organizarea concursului pe post), iar echipa manageriala a institutiei va avea de la 1 septembrie si un nou director adjunct.

Carolica Alexandru Dinu o inlocuieste astfel pe Marioara Popa, dupa ce consilierii judeteni au aprobat in unanimitate propuenerea presedintelui Cristi Bigiu de inlocuire a directorului adjunct de la Protectia Copilului.

Noul adjunct al DGASPC Buzau este licentiat in drept si a ocupat functia de sef serviciu juridic din cadrul aceleiasi institutii. Numirea acestuia este, la fel ca si a Alinei Badulescu, pe care consilierii judeteni au mandatat-o pe 26 iulie sa ocupe prima functie in institutie incepand cu 1 august, cu delegatie, pe o perioada de un an, timp in care se va organiza concursul pe post.

Carol Dinu a mai fost director adjunct al DGASPC Buzau in perioada mai 2008 – mai 2009, cu atributii pe linia protectiei copilului, a fost si purtator de cuvant al institutiei, astfel ca are experienta in acest domeniu. In ultimul an el a fost si purtatorul de cuvant al PNL Buzau.


Adaugati un comentariu


 

*