Castigatorii concursului pentru asistenti medicali si infirmiere au fost desemnati

13 iulie 2012 | 0 comentarii |

Cele mai bune rezultate in concurenta pentru posturile de asistent medical au obtinut Dana Luiza Moise – Chirurgie, Ana Maria Stroe – Medicina Interna  si Sever Nicoara – ATI.

 

S-au finalizat concursurile organizate de Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Buzau pentru cele 15 posturi de asistent medical, respectiv, de infirmiera. Chiar daca posturile scoase la concurs sunt temporar vacante si nu permanente, concurenta a fost una foarte mare. Acest  fapt a aratat pe de o parte cat de multi absolventi ai scolilor sanitare sunt in cautarea unui loc de munca, dar si cat de slab pregatiti sunt unii dintre ei (s-au inregistrat chiar lucrari notate cu 3 puncte din 100 posibile). Pe de alta parte insa, concurenta mare a multumit conducerea unitatii medicale, care in acest fel i-a putut selecta pe cel mai bine pregatiti candidati.

Cei mai slabi dintre concurenti au iesit din competitie dupa proba scrisa, asa ca la proba interviului „nu a fost usor sa se aleaga cei mai buni dintre cei mai buni”, dupa cum a precizat Rodica Vlad, directorul de ingrijiri medicale al SJU Buzau.

 

Concurenta mare

 

Potrivit purtatorului de cuvant al unitatii medicale, Adriana Bratosin, Spitalul Judetean de Urgenta Buzau a organizat, in zilele de 4 si 5 iulie 2012, concurs pentru posturile temporar vacante de infirmiere si asistente medicale debutante, asistente medicale principale pentru Sectia Medicina Interna, Sectia Neurologie, Cabinet Reumatologie, Sectia ATI, Sectia Chirurgie, Compartimentul Oftalmologie, Sectia Ortopedie, Sectia Neurologie, Sectia Pediatrie, Sectia Oncologie si Compartimentul Dermato-Venerice.

 Au concurat pentru postul de asistent medical debutant 18 persoane, dintre care pentru Sectia Medicina Interna –  6, pentru Neurologie – 5 concurenti, la Pediatrie – 1 , iar pentru Cabinetul de Reumatologie – 6.

Pentru postul de asistent medical principal pe sectia ATI s-au inscris 2 persoane, pentru cel de asistent medical debutant pe Sectia Chirurgie s-au inscris 7 persoane, iar pentru  Compartimenttul de Oftalmologie, 8 candidati.

In ceea ce priveste posturile temporar vacante de infirmiera debutanta, pentru Neurologie s-au inscris 9 persoane, la Sectia Ortopedie au fost 5 candidati, la Pediatrie –  3, pentru Oncologie – 2, iar pentru Compartimentul  Dermato-Venerice – 3 candidati”, a precizat Adriana Bratosin.

 

Cei mai buni asistenti medicali

 

In urma concursului  organizat la SJU Buzau, 15 dintre candidati au fost desemnati castigatori si urmeaza sa-si ia posturile in primire. 

Pentru ocuparea postului temporar vacant de asistent medical principal pe sectia ATI, castigator a fost Sever Nicoara, cu 83 de puncte.

Posturile  de asistent medical debutant pe sectiile Chirurgie si Oftalmologie au revenit Danei Luiza Moise – 87 de puncte, Adinei Oancea – 60 de puncte si Florentinei Mares – 75 de puncte.

Pentru Sectia Medicina Interna, Ana Maria Stroe a obtinut cele mai bune rezultate – 83 de puncte, pentru Sectia Neurologie, Alina Negoita – 62 de puncte, la Pediatrie  va merge Marilena Tiganus – 79 puncte, iar la Reumatologie, Gabriela Voicu – 64 puncte.

 

Batalie mare si la infirmiere

 

Pentru Ocuparea posturilor temporar vacante de  infirmiera debutanta pe sectia Ortopedie, Neurologie, Oncologie, Pediatrie si Compartiment Dermato-Venerice, potrivit purtatorului de cuvant al SJU,  pentru sectia Ortopedie au fost admise doua candidate, Carmen Boboc – 83 puncte si Elena Ghioca – 84 puncte,  la Neurologie vor merge Rodica Iuliana Aldea – 84 puncte si Constanta Ionita – 83 puncte, la Pediatrie a fost admisa Elena Carmen Tudose – 85 puncte, pentru Oncologie, Iuliana Nedelcu – 77 puncte, iar pentru Comprtimentul DV, Stefania Taranu – 87 puncte.

Admisi dupa proba scrisa pentru sustinerea interviului au fost candidatii care au obtinut punctajul minim de 50 de puncte. Dupa proba scrisa, o singura candidata inscrisa pentru postul de infirmiera debutanta pe sectia Neurologie a contestat rezultatul obtinut, respectiv 25 de puncte, contestatia fiindu-i respinsa. I s-a mentinut punctajul initial, avand in vedere ca punctajele au fost acordate potrivit baremului si raspunsurilor din grila pentru lucrarea scrisa”, a mai precizat Adriana Bratosin, purtatorul de cuvant al unitatii medicale.


Categorii: Spitale

Adaugati un comentariu


 

*