Cinci posturi vacante la SJU Buzău își așteaptă candidații

Posturile scoase la concurs de unitatea medicală sunt pentru personal tehnic și administrativ, iar înscrierile se pot face până joi, 4 aprilie, la ora 12.00.

 

Spitalul Județean de Urgență Buzău va organiza o nouă sesiune de concurs pentru ocuparea a cinci locuri vacante de personal nemedical, în această perioadă fiind în plină desfășurare sesiunea de primire a dosarelor candidaților. Este vorba de un post de șef de birou în cadrul Biroului Tehnic, un post de consilier juridic gradul IA  la Compartimentul Juridic, două posturi  de referent de specialitate gradul III la Serviciul de Resurse Umane și un post de muncitor cu calificarea de frizer, în cadrul Serviciului Administrativ.

Candidații interesați pentru unul din cele cinci posturi își pot depune dosarele la Serviciul de Resurse Umane al spitalului până pe data de 4 aprilie, ora 12.00, urmând ca după etapa de selecție a dosarelor să aibă loc concursul de angajare, programat să înceapă pe data de 12 aprilie, cu începere de la ora 10.00.

Pentru a putea participa la concurs, candidații vor achita o taxă de participare de 50 de lei, iar chitanța trebuie să fie atașată la dosarul de înscriere al fiecărui candidat.

 

Ca și condiții speciale, pentru postul de șef de Birou Tehnic se cere diplomă de licență mecanică fină – aparate optice și biomedicale, cel puțin doi ani vechime în specialitatea studiilor și cunoștințe de operare pe calculator.

Candidații pentru postul de consilier juridic trebuie să aibă diplomă de licență în domeniul juridic, o vechime de cel puțin șase ani și jumătate în această specializare și cunoștințe de operare pe calculator. Pentru cele două posturi de referent, candidații trebuie să aibă diplomă de licență în domeniul economic sau juridic, șase luni vechime în specialitatea studiilor și să știe să lucreze pe calculator.

În fine, pentru postul de muncitor calificat se cere certificat de calificare în meseria de frizer sau alt document care să ateste această calificare, precum și o vechime de cel puțin trei ani în această meserie.

Selecția dosarelor se va face în data de 8 aprilie, iar rezultatele vor fi afișate a doua zi, urmând ca pe 10 aprilie să poată fi depuse eventualele contestații.

 

Rezultatele contestațiilor la selecția dosarelor se vor afișa pe 11 aprilie, iar în data de 12 va începe concursul propriu zis, care va consta într-o probă scrisă și o probă de interviu. Proba scrisă se va susține pe 12 aprilie, cu începere de la ora 10.00, la sediul SJU Buzău, candidații trebuind să fie prezenți în sala cel mai târziu la ora 9.30, pentru a se face prezența și a li se verifica identitatea pe baza documentului pe care trebuie să îl aibă asupra lor. Rezultatele la proba scrisă se vor publica pe 15 aprilie, iar până a doua zi vor putea fi depuse contestații, ale căror rezultate se vor afișa pe 17 aprilie.

Candidații care au trecut de prima probă vor participa la interviu, care va avea loc tot la sediul spitalului, pe data de 18 aprilie. Rezultatele acestei probe se vor afișa a doua zi, fiind urmate de perioada de depunere a contestațiilor, urmând ca rezultatele finale ale concursului să fie publicate pe 24 aprilie.

La fiecare dintre cele două probe, candidații trebuie să obțină cel puțin 50 de puncte din maximul de 100, cei care nu vor reuși să îndeplinească acest barem fiind respinși. În cazul postului de șef de birou, fiind vorba de o funcție de conducere, baremul minim necesar promovării este de 70 de puncte.

Relații suplimentare pot fi obținute la Serviciul Resurse Umane al spitalului, tel. 0238/ 720 689, interior 166.

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*