CNAS angajează IT-iști cu salarii de top

24 iulie 2023 | 0 comentarii |

Casa Națională de Asigurări de Sănătate a scos la concurs cinci posturi contractuale vacante de specialist IT, cărora le oferă un salariu lunar echivalent cu cinci salarii medii pe economie, adică aproximativ 20.000 lei net.

 

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) anunță că vrea să-și constituie o echipa de specialiști de vârf în tehnologia informației și comunicațiilor, pentru o serie de proiecte informatice de anvergură, prin care se va asigura digitalizarea completă a sistemului de asigurări sociale de sănătate: rearhitecturarea, redimensionarea și standardizarea platformei informatice a asigurărilor de sănătate (PIAS), digitalizarea documentelor și încrisurilor medicale utilizate în sistemul de asigurări sociale de sănătate (certificatele de concediu medical, biletele de trimitere, scrisorile medicale etc.), rețeta electronică europeană în România, dosarul electronic de sănătate la nivel european”, precizează CNAS, într-un comunicat remis presei.

În acest scop, instituția a scos la concurs cinci posturi contractuale vacante de specialisti IT, despre care spune că vor avea un nivel de salarizare lunar echivalent cu cinci salarii medii pe economie (33.945 lei brut = cca. 20.000 lei net), contractul de muncă având durată determinată (minim 30 luni).

 

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până miercuri, 26 iulie 2023, inclusiv. Posturile de specialiști în tehnologia informației și comunicațiilor scoase la concurs în cadrul DGTI se vor putea ocupa de către candidații care vor obține cel mai mare punctaj în urma concursului, care cuprinde trei etape: selecția dosarelor de înscriere a candidaților, proba scrisă și interviu.

Proba scrisă se va susține pe 31 iulie, ora 10.00, la sediul CNAS, iar candidații care vor fi declarați admiși la această probă vor susține interviul în cek mult două zile lucrătoare după afișarea rezultatelor finale la proba scrisă.

Anunțul complet al concursului, cuprinzând condițiile pe care trebuie să le îndeplinească candidații, calendarul concursului, bibliografia și cerințele posturilor, poate fi vizualizat pe site-ul instituției – www.cnas.ro, în secțiunea „Informații publice”, subsecțiunea „Posturi vacante”, sau urmând linkul direct: https://cnas.ro/wp-content/uploads/2023/07/Anunt-Selectie-specialisti-IT-31.07.2023.pdf


Adaugati un comentariu


 

*