Concurență mare pe posturile de referent și consilier juridic de la SJU Buzău

20 septembrie 2018 | 0 comentarii |

16 candidați se bat pentru un post de referent la Aprovizionare și Transport, iar alți 9 pentru postul de consilier juridic în cadrul Serviciului de Management al Calității Serviciilor Medicale.

 

Astăzi a debutat noua sesiune de examene de angajare pe care Spitalul Județean de Urgență Buzău le organizează pentru ocuparea unor posturi vacante de personal nemedical. În etapa premergătoare a avut loc selecția dosarelor depuse de candidații interesați de cele cinci posturi scoase la concurs, rezultatele fiind afișate în data de 17 septembrie și în cursul zilei de azi.

Conform listelor publicate pe site-ul spitalului, cel mai mare interes l-au suscitat două posturi de referent debutant și un post de consilier juridic debutant, pentru care candidații au susținut astăzi prima probă a examenului – cea scrisă.

Astfel, pentru postul de consilier juridic debutant în cadrul Serviciului de Management al Calității Serviciilor Medicale s-au înscris nouă candidați, dosarele tuturor fiind aprobate de comisia de validare.

În cadrul aceluiași serviciu a fost scos la concurs și un post de referent de specialitate debutant, pentru care se luptă trei candidați.

 

Cea mai mare concurență este însă pentru postul de referent de specialitate debutant în cadrul Serviciului Aprovizionare și Transport, post pentru care concurează 16 candidați. Așadar, candidații pentru posturile de la serviciul de management al calității și cel de aprovizionare și transport au intrat astăzi în focul examenelor, susținând cu începere de la ora 10.00 proba scrisă. Mâine vor afla rezultatele la această probă, urmând ca cei care au obținut cel puțin 50 de puncte din cele 100 posibile să promoveze pentru proba următoare, cea de interviu, care va avea loc pe 26 septembrie. În final, după rezolvarea eventualelor contestații, titularii celor trei posturi vor fi anunțați în data de 2 octombrie.

Astăzi au fost afișate rezultatele selecției dosarelor pentru alte două posturi pentru care SJU Buzău va organiza concurs în câteva zile, de această dată concurența fiind,  mult mai redusă. Este vorba de un post de referent de specialitate gradul III la Biroul de Achiziții și un post de muncitor necalificat la Serviciul Administrativ.

 

Pentru postul de referent și-au depus dosarele trei candidați, însă unul dintre ei a fost respins, pe motiv că nu avea o vechime de cel puțin 6 luni în specialitatea studiilor, aceasta fiind una din cerințele necesare pentru ocuparea postului. În consecință, au rămas în cursă doar doi candidați, ale căror dosare au fost aprobate, conform listei publicate în această după-amiază.

Pentru postul de muncitor calificat, lucrurile sunt mult mai simple, fiind depus un singur dosar, care a și fost aprobat. În consecință, candidatul nu trebuie decât să obțină cel puțin 50 de puncte la proba scrisă și la cea e interviu pentru a obține postul.

Examenele pentru postul de referent gradul III și cel de muncitor necalificat vor începe pe 25 septembrie, când se va susține proba scrisă, ale cărei rezultate se vor afișa a doua zi. Va urma, pe 1 octombrie, proba de interviu, iar rezultatele finale se vor afișa în data de 5 octombrie, după rezolvarea eventualelor contestații.


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*