Cinci posturi de personal nemedical, scoase la concurs de SJU Buzău

5 septembrie 2018 | 0 comentarii |

Unitatea medicală caută să angajeze trei referenți, un consilier juridic și un muncitor calificat, examenele urmând a fi organizate în cursul acestei luni.

 

Spitalul Județean de Urgență Buzău continuă și în luna septembrie seria concursurilor de angajare pentru completarea schemei de personal. Astfel, luna aceasta, unitatea medicală va organiza două sesiuni de examene pentru ocuparea a cinci posturi vacante de personal nemedical, la acest moment fiind deschisă sesiunea de primire a dosarelor din partea candidaților interesați.

Prima sesiune va debuta în data de 20 septembrie, când va avea loc prima probă pentru ocuparea a două posturi de referent de specialitate debutant, cu studii superioare și a unui post de consilier juridic. Unul dintre posturile de referent debutant este în cadrul Serviciului de aprovizionare si transport, adresându-se absolvenților licențiați în domeniul economic sau cel tehnic. Al doilea post de referent este în cadrul Serviciului de management al calității serviciilor medicale, adresându-se candidaților licențiați in domeniul economic. În cadrul aceluiași serviciu, este scos la concurs și postul de consilier juridic, adresat absolvenților de studii juridice, cu licență.

Cei interesați își pot depune dosarele la Serviciul de resurse umane la spitalului, până la data de 12 septembrie, urmând ca pe 14 septembrie să aibă loc selecția dosarelor. Pe 17 septembrie se vor anunța rezultatele acestei etape, iar a doua zi se vor putea depune contestațiile, ale căror rezultate vor fi afișate pe 19 septembrie.

 

Prima probă a concursului, cea scrisă, va avea loc în data de 20 septembrie, iar rezultatele se vor afișa în ziua următoare. Apoi, candidații nemulțumiți vor putea depune contestații până pe 24 septembrie, iar rezultatele acestora se vor anunța pe 25 septembrie. Va urma proba de interviu, pe 26, urmată a doua zi de afișarea rezultatelor. Pe 28 septembrie se vor putea depune contestațiile, iar pe data de 2 octombrie se vor afișa rezultatele finale care îi vor desemna pe cei trei câștigători.

Tot în această perioadă se primesc dosarele și pentru alte două posturi scoase la concurs de SJU Buzău, însă pentru care se vor susține examenele, începând cu data de 25 septembrie.

Este vorba de un post de referent de specialitate gradul III la Biroul de achiziții și un post de muncitor necalificat, în cadrul Serviciului administrativ. Candidații pentru postul de referent trebuie să aibă diplomă de licență în profilul economic sau juridic și o vechime de cel puțin șase luni în specialitatea studiilor.

 

În ceea ce privește postul de muncitor necalificat, candidații trebuie să fie absolvenți cu diplomă de liceu, școală profesională, sau să aibă diplomă de absolvire a 10 clase.

În cazul celor două posturi, dosarele se pot depune la Serviciul de resurse umane al spitalului până pe 17 septembrie, selecția acestora urmând să aibă loc în data de 19. Rezultatele selecției dosarelor se vor afișa pe 20 septembrie, pe 21 se vor primi eventualele contestații, iar pe 24 septembrie se vor publica rezultatele acestora.

Proba scrisă va fi susținută de candidații care au trecut de faza selecției dosarelor, în data de 25 septembrie, iar a doua zi se vor publica rezultatele. Candidații nemulțumiți vor putea depune contestații până la data de 27 septembrie, iar acestea vor fi soluționate până a doua zi.

Pe 1 octombrie se va susține proba de interviu, rezultatele urmând a fi publicate pe 2 octombrie, iar până în ziua următoare se vor putea depune contestațiile. Rezultatele finale ale concursului vor fi afișate in data de 5 octombrie.

Pentru mai multe detalii, candidații pot consulta anunțul oficial postat pe site-ul spitalului, sau pot suna la Serviciul de resurse umane, la numărul 0238 720 689, interior 166.


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*