Concursul pentru manager la spitalul Săpoca, reprogramat în octombrie

8 septembrie 2021 | 0 comentarii |

Dosarele de înscriere la concurs a candidaților se pot depune până la data de 30 septembrie, iar examenul de evaluare și susținere a proiectului va avea loc în ziua de 13 octombrie. 

 

Concursul pentru postul de manager al Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, anunțat inițial pentru perioada 23 august – 8 septembrie 2021, a fost reprogramat, pentru perioada 1-18 octombrie și se va desfășura în două etape, repectiv, etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite și comunicate în anunțul de concurs, postat pe pagina web a spitalului, și etapa de evaluare și susținere a proiectului de management, care se va desfășura pe baza temelor-cadru anunțate.

Dosarele de înscriere se pot depune la Secretariatul Comisiei de concurs, din cadrul serviciului RUNOS al unității medicale, până la data de 30 septembrie, ora 14.00, iar cei interesați să candideze vor putea vizita spitalul, însoțiți de directorul medical, în ziua de 20 septembrie, în intervalul orar 8.00-16.00.

Verificarea dosarelor candidaților are loc în prima zi a lunii octombrie, iar cei care se vor regăsi pe lista candidaților admiși, vor susține, în data de 13 octombrie, proiectul de management. Afișarea rezultatelor privind evaluarea proiectului se va face în aceeași zi, iar candidații nemulțumiți pot formula contestații până a doua zi, la ora 14.00. Rezultale finale vor fi publicate și afișate pe situl web al spitalului în data de 18 octombrie.

 

Între timp, Spitalul Săpoca organizează concurs pentru ocuparea altor posturi vacante, pentru a-și completa personalul de care are nevoie în desfășurarea activității curente.

Astfel, în data de 13 septembrie vor susține examenul scris cei trei candudați înscriși pentru ocuparea a 2 posturi de asistent medical generalist (unul în cadrul secției Psihiatrie II acuți Săpoca și unul în cadrul compartimentului de Îngrijiri Paliative), alți patru candidați care au optat pentru 1 post de asistent farmacie (cu gestiune) în cadrul Farmaciei Ojasca scos la concurs și alți 9 candidați care concurează pentru 2 posturi de paznic în cadrul secției Nifon.

În data de 15 septembrie vor susține proba scrisă un candidat pentru postul de fochist pentru Centrala termică de la secția Nifon, un candidat care candidează pentru postul tehnician (M) IA în cadrul Biroului Tehnic, doi economiști care vizează postul de economist specialist clasa IA în cadrul serviciului RUNOS și alți doi candidați care își doresc postul de post de economist specialist clasa IA în cadrul serviciului Financiar-contabilitate.

Cei care vor avea punctaj de admitere la proba scrisă vor susține interviul la data de 17 septembrie, iar după rezolvarea eventualelor contestații, pe 21 septembrie se vor afișa rezultatele finale ale concursurilor susținute în această perioadă.

 

De asemenea, unitatea medicală a scos la concurs 1 post de referent (S) gradul III în cadrul Serviciului de management al calității serviciilor de sănătate, 1 post de referent (S) gradul III în cadrul Serviciului de achiziții publice (contractare), o jumătate de normă pentru 1 medic primar în cadrul Serviciului de management al calității serviciilor de sănătate și 2 posturi de muncitor necalificat supraveghere bolnavi psihic deosebit de periculoși, din care unul pentru Secția Săpoca, iar celălalt pentru secția Ojasca. Ultima zi de depunere a dosarelor de înscriere a candidaților care optează pentru unul dintre aceste posturi este 16 septembrie, proba scrisă va avea loc pe data de 28 septembrie, iar proba de interviu va fi susținută de cei admiși la proba scrisă, în ziua de 4 octombrie. Rezultatele finale vor fi afișate în data de 7 octombrie.

În cazul în care mai mulți candidați obțin medie de admitere pentru unul dintre posturile pentru care ccandidează, cei care vor obține cel mai mare punctaj vor fi angajați, în ordine descrescătoare.

Date suplimentare despre concurs, condițiile de participare și bibliografia specifică fiecăruia dintre posturile scoase la concurs pot fi consultate pe pagina web a Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, la secțiunea concursuri, sau la serviciul RUNOS al unității medicale, la tel: 0238-528.145/6/7, int. 136.

 


Categorii: Actual, Jobs, Medici, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*