Postul de manager de la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, scos la concurs

2 august 2021 | 0 comentarii |

Acesta este ocupat cu delegație din mai 2020, de medicul Gabriela Pârâu, iar examenul a fost programat pentru data de 3 septembrie. 

 

Peste o lună, Ministerul Sănătății organizează concurs pentru ocuparea postului de manager la mai multe spitale mari din țară, între care și pe cel de la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca.

Concursurile vor avea loc în perioada august-septembrie și se înscriu în programul Ministerului Sănătății de a „depolitiza spitalele” și a nu mai exista manageri interimari în spitalele publice, până la finalul acestui an. Între spitalele pentru care se organizează concurs se mai află Institutul Clinic Fundeni, Institutul National de Neurologie si Boli Neurovasculare Bucuresti, Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș, Institutul Oncologic din Capitală, Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Jebel Timiș și mai multe spitale județene sau municipale.

Postul de manager al  Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca este ocupat, la ora actuală, de medicul Gabriela Pârâu.

Potrivit anunțului de concurs, acesta se va desfășura în două etape și va avea loc la sediul unității medicale,în perioada 23 august-8 septembrie 2021.

Etapa de verificare a îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunțul de concurs este eliminatorie  și va avea loc la data 23 august, iar susținerea publică și evaluarea proiectului de management va avea loc în data de 3 septembrie 2021.

 

Calendarul de desfășurare a concursului cuprinde, în afara analizării dosarelor candidaților și susținerea examenului câteva etape intermediare prin care cei care doresc să participe la concurs vor putea afla date despre unitatea medicală.

Vizitarea spitalului de către candidații interesați va avea loc în 26 august, între orele 10.00-13.00, sub îndrumarea directorului medical al SPMS Săpca, dr. Ana Maria Panchiosu.

Termenul limită de înscriere a candidaților este 20.08.2021, iar până pe data de 23.08.2021 se face verificarea dosarelor. Lista cu candidații admiși se va afișa pe 24 august, la ora 10.00, iar eventualele contestații față de rezultatele de verificare a dosarelor se  pot depune până în data de 25 august, la ora 10.00. Soluționarea acestora se va face pe 27 august, începând cu ora 10.00, iar afișarea rezultatelor contestațiilor are loc în aceeași zi, la ora 15.00.

Până la data de 27 august, la ora 16.00, se vor afișa pe site-ul de web al unității medicale, proiectele candidaților admiși la concurs.

Susținerea publică a proiectului de management are loc în data de 3 septembrie, începând cu ora 10.00, iar afișarea rezultatelor proiectului se face în aceeași zi, la ora 15.00. Eventualele contestații privind evaluarea proiectului de management se pot depune până pe 6 septembrie, ora 15.00, iar soluționarea acestora se va face în data de 8 septembrie, începând cu ora 10.00, urmând ca rezultatele finale să fe afișate în aceeași zi, la ora 15.00.

Pe site-ul Ministerului Sănătății și al Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca și la sediul unității medicale au fost afișate anunțul de concurs, regulamentul de organizare și desfășurare a concursului pentru postul de manager,  bibliografia de concurs și temele-cadru pentru proiectul de management.

Relații suplimentare se pot obține de la Serviciul RUNOS al unității medicale, la tel. 0238.528.145/6/7, int. 136, de luni până vineri, între orele 10.00-15.00.

 


Categorii: Actual, Jobs, Medici, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*