S-a anulat concursul pentru manager la Săpoca, dar se angajează asistenți medicali, personal TESA și personal auxiliar

23 august 2021 | 0 comentarii |

Noul Consiliu de Administrație va stabili o dată ulterioară și condițiile în care acesta se va organiza. 

 

Astăzi trebuia să înceapă procedurile de organizare a concursului pentru postul de manager al  Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, ocupat, la ora actuală, de medicul Gabriela Pîrîu.

Potrivit anunțului inițial, acesta ar fi trebuit să se desfășoare în două etape, în perioada 23 august – 8 septembrie 2021, iar astăzi ar fi trebuit să se desfășoare verificarea îndeplinirii de către candidați a condițiilor stabilite în anunț, eliminatorie, urmând ca pe 26 august să aibă loc vizitarea spitalului de către candidații interesați, iar susținerea publică și evaluarea proiectului de management să aibă loc în data de 3 septembrie 2021.

Între timp, schimbându-se Consiliul de Administrație, se pare că se dorește să se stabilească și alte criterii de organizare a concursului pentru manager. Printr-un anunț postat pe pagina web a spitalului, cu doar câteva zile înainte de concurs, s-a anunțat „anularea concursului de ocupare a funcției de manager – persoană fizică organizat în perioada 23.08.2021-08.09.2021”, fără alte precizări, dar având în vedere că Ministerul Sănătății a anunțat că până la finalul anului vrea să nu mai existe manageri interimari în niciun spital, este de așteptat ca acesta să fie reprogramat pentru perioada următoare.

 

Între timp, activitatea unității medicale continuă, iar pe lângă concursul anunțat pentru angajarea pe perioadă nedeterminată a trei medici psihiatri, pentru care înscrierile se încheie astăzi, Spitalul Săpoca a scos la concurs și alte posturi vacante, pentru a-și completa personalul de care are nevoie în desfășurarea activității curente.

Astfel, pentru 2 posturi de asistent medical generalist (unul în cadrul secției Psihiatrie II acuți Săpoca și unul în cadrul compartimentului de Îngrijiri Paliative), 1 post de asistent farmacie (cu gestiune) în cadrul Farmaciei Ojasca, și 2 posturi de paznic în cadrul secției Nifon, dosarele de înscriere se depun până la data de 3 septembrie 2021, ora 14.00, la compartimentul RUNOS al unității medicale.

După selecția dosarelor, care va avea loc în data de 6 septembrie, cei care vor fi admiși se vor pregăti pentru proba scrisă, care are loc în data de 13 septembrie. Cei care vor avea punctaj de admitere la această probă vor susține interviul la data de 17 septembrie, iar duupă rezolvarea eventualelor contestații, pe 21 septembrie se vor afișa rezultatele finale ale concursurilor susținute în această perioadă. În cazul în care vor fi mai mulți candidați cu medie de admitere, posturile vor fi ocupate de cei care vor obține cel mai mare punctaj, în ordine descrescătoare.

 

Tot în această perioadă se va organiza concurs pentru ocuparea următoarelor posturi vacante de personal TESA și personal contractual auxiliar:

* 1 post de economist specialist clasa IA în cadrul serviciului RUNOS,

* 1 post de economist specialist clasa IA în cadrul serviciului Financiar-contabilitate,

* 1 post tehnician (M) IA în cadrul Biroului Tehnic,

* 1 post muncitor calificat I – fochist pentru Centrala termică Nifon.

Și pentru aceste posturi, dosarele de înscriere se depun până pe data de 2 septembrie, ora 14.00, iar concursul va avea loc pe 15 septembrie la ora 10.00 (proba scrisă) și pe 17 septembrie, la aceeași oră, proba de interviu.

Date suplimentare despre concurs, condițiile de participare și bibliografia specifică fiecăruia dintre posturile scoase la concurs pot fi consultate pe pagina web a Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, la secțiunea concursuri, sau la serviciul RUNOS al unității medicale, la tel: 0238-528.145/6/7, int. 136.

 


Categorii: Actual, Jobs, Medici, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*