Consiliul Judetean a actualizat lista imobilelor date in administrarea DGASPC Buzau

Proiectul de hotarare in acest sens a primit in aceasta dimineata votul favorabil al consilierilor, in cadrul sedintei ordinare din luna aprilie.

 

DGASPC Buzau

DGASPC Buzau

In aceasta dimineata a avut loc sedinta ordinara pe luna aprilie a Consiliului Judetean Buzau, ocazie cu care consilierii au fost convocati sa supuna la vot 17 proiecte de hotarari.

La punctul noua al ordinii de zi a fost inclus proiectul privind actualizarea listei imobilelor proprietate publica a judetului date in administrarea DGASPC Buzau. Conform expunerii de motive, aceasta actualizare era necesara in conditiile in care, pentru unele bunuri din patrimoniul judetean s-au intocmit carti funciare, iar altele au fost date in administrare sau in folosinta gratuita unor institutii din subordinea Consiliului Judetean, printre care si DGASPC Buzau.

O actualizare a acestor imobile se impunea si datorita faptului ca DGASPC, in parteneriat cu Consiliul Judetean, intentioneaza in viitorul apropiat sa acceseze unele fonduri europene prin implementarea unor proiecte, iar in acest scop este necesara clarificarea situatiei imobilelor in cauza.

 

SJU Buzau

SJU Buzau

In total este vorba despre 19 imobile aflate in administrarea si in folosinta DGASPC Buzau si apartinand patrimoniului Consiliului Judetean, incepand cu cladirea in care institutia isi are sediul central, continuand cu sediile in care isi desfasoara activitatea mai multe centre de plasament si de ocrotire sociala din judet si incheindu-se cu un fost canton din comuna Buda.

Un alt proiect aprobat astazi se refera la modificarea unei hotarari anterioare ce reglementa utilizarea excedentului bugetar inregistrat la finele anului trecut, Maternitatii din Buzau fiindu-i astfel alocata suma de un milion de lei din acest excedent. Totodata, alte noua milioane de lei au fost alocate lucrarilor de reabilitare a Spitalului Judetean si celor vizand modernizarea si extinderea Blocului Operator si sectiei UPU.

Si celelalte 15 proiecte aflate pe ordinea de zi au primit votul favorabil al consilierilor, sedinta intanzandu-se pe durata a mai putin de 20 de minute.

 


Adaugati un comentariu


 

*