Consiliul Judetean Buzau aloca noi sume Spitalului Judetean de Urgenta

25 aprilie 2014 | 1 comentariu |

Banii provin din excedentul bugetar pe anul trecut, iar decizia va fi luata in sedinta ordinara din aceasta luna, care are loc pe 30 aprilie.

 

consiliu-31-mart-2013-(2)Saptamana viitoare, Consiliul Judetean (CJ) Buzau se intruneste in sedinta ordinara pe luna in curs, in cadrul careia sunt supuse dezbaterii si aprobarii consilierilor 14 proiecte de Hotarare.

Trei dintre acestea se refera exclusiv la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Buzau, unitate aflata in subordinea CJ din punct de vedere administrativ.

Principalele acte normative supuse aprobarii consilierilor se refera la „Executia bugetului propriu al judetului Buzau pe trimestrul I 2014”, respectiv „Repartizarea unor sume din fondul de rezerva bugetare prevazut in bugetul propriu al judetului Buzau pe anul 2014” si „ Modificarea HCJ Buzau nr. 7/2014, privind aprobarea utilizarii in anul 2014 a excedentului anual al bugetului propriu al judetului Buzau rezultat la incheierea exercitiului bugetar la 31 decembrie 2013”, dupa care  consilierii judeteni vor putea stabili destinatia unor sume provenite din creditele bugetare alocate din bugetul propriu al judetului Buzau, in bugetul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau.

 

spital buzauTot in sedinta de miercurea viitoare, presedintele Consiliului Judetean, Cristi Bigiu, supune aprobarii consilierilor, proiectul de hotarare privind Documentatia tehnico-economica a Proiectului Tehnic pentru „Reabilitarea/Modernizarea Spitalului Judetean de Urgenta Buzau”, promovat in cadrul Programului Operational Regional 2007-2013, Domeniul major de interventie 3.4 – „Reabilitarea / Modernizarea / Echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate”.

Tot in sedinta ordinara din aceasta luna, consilierii judeteni vor aproba lista Asociatiilor/Fundatiilor carora li se vor aloca subventii din bugetul propriu al judetului, pentru activitati de asistenta sociala, pe anul in curs. Intre acestea se afla si Fundatia Crucea Alb-Galbena, careia incepand din acest an, belgienii din Flandra Orientala ii reduc, progresiv, sustinerea bugetara, in timp ce Consiliul Judetean s-a angajat sa creasca sprijinul financiar pentru serviciile de ingrijire medico-sociala la domiciliu.

 


Categorii: Actual, Autoritati, Stiri

Comentarii (1)

  1. Carmen Matache spune:

    Poate vor fi ceva banuti sa fie varuita, măcar, sectia Medicala!!!

Adaugati un comentariu


 

*