Consiliul Judetean Buzau se intruneste in sedinta extraordinara

9 noiembrie 2015 | 0 comentarii |

Pe ordinea de zi se afla 12 proiecte de hotarari, majoritatea referitoare la rectificari bugetare pentru institutiile din subordine, intre care si Spitalul Judetean de Urgenta.

 

Consiliul Judetean buzauMiercuri, 11 noiembrie, consilierii judeteni buzoieni sunt convocati, incepand cu ora 10.00, la o sedinta extraordinara ce va avea pe ordinea de zi mai multe proiecte de hotarare referitoare la rectificarile bugetare ce urmeaza a fi efectuate la mai multe institutii din administrarea Consiliului Judetean, in urma ultimelor alocari, inainte de demisia Guvernului.

Ordinea de zi a sedintei de miercuri include 12 puncte, dintre care 10 se refera la rectificari bugetare, intre care si o rectificare de venituri si cheltuieli pentru Spitalul Judetean de Urgenta Buzau.

Al 11-lea punct pe ordinea de zi se refera la eliberarea din functia de director al Centrului Judetean de Cultura si Arta a consilierului Adrian Petre, ca urmare a alegerii acestuia in functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, iar ultimul punct se refera la numirea temporara in functia ramasa vacanta la Centrul Judetean de Cultura si Arta a lui Ion Oancea Cosma.

 

consiliul judetean2Celelalte zece proiecte aflate pe ordinea de zi se refera la rectificari bugetare, primariile din judet urmand a primi 6,65 de milioane de lei reprezentand sume defalcate din TVA. Banii vor fi folositi pentru achitarea arieratelor, sustinerea programelor de dezvoltare locala si pentru proiecte de infrastructura locala.

Sume defalcate din TVA vor fi alocate si pentru finantarea cheltuielilor cu drumurile judetene si comunale.

Rectificari vor fi operate si la bugetele Centrului Scolar de Educatie Incluziva Buzau, Liceului Tehnologic pentru Copii cu Dficiente Auditive si Liceului Special pentru Deficienti de Vedere.

*Lista completa a proiectelor de hotarare care vor fi supuse la vot, in sedinta extraordinara de miercuri, poate fi consultata aici.

 


Categorii: Actual, Autoritati, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*