Ședință extraordinară la Consiliul Județean Buzău

12 noiembrie 2019 | 0 comentarii |

Printre proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi se va afla și unul prin care se actualizează proiectul de extindere și modernizare a secției UPU-SMURD a Spitalului Județean de Urgență.

 

Consiliul Județean Buzău se va întruni săptămâna aceasta, în ședință extraordinară, având pe ordinea de zi patru proiecte de hotărâri care trebuie supuse la vot cât mai curând posibil. Ședința va avea loc joi, 14 noiembrie,  cu începere de la ora 10.00, când consilierii sunt convocați la sala Dimitrie Filipescu, pentru a aproba proiecte urgente, care nu pot fi amânate până la ședința ordinară pe luna noiembrie, care ar urma să aibă loc peste două săptămâni.

Trei dintre actele normative supuse aprobării deliberativului local se referă la proiecte ale Consiliului Județean aflate în diferite stadii de implementare, cel de-al patrulea fiind adăugat suplimentar pe ordinea de zi și vizând desemnarea unui reprezentant al județului în Adunarea Generală a Acționarilor la Compania de Apă, pentru ședința care va avea loc pe 18 noiembrie.

Totodată, cea de-a treia formă actualizată a proiectului de extindere și modernizare a secției UPU-SMURD de la SJU Buzău, finanțat cu fonduri europene va fi supusă spre aprobare în cadrul aceleiași sedințe.

Un alt proiect vizează alipirea unor loturi de teren proprietate publică a județului, pentru a face posibilă realizarea unei construcții în care să funcționeze provizoriu Centrul Militar, până la reabilitarea clădirii de pe strada Bistriței.

În fine, ultimul proiect pe ordinea de zi a ședinței de joi vizează aprobarea strategiei de tarifare realizate ca urmarea demarării proiectului de dezvoltare a infrastructurii de apă din județ.

 

Lista completă a proiectelor de hotărâri care se vor afla pe ordinea de zi a ședinței extraordinare este următoarea:

  1. Aprobarea alipirii unor loturi aferente imobilului proprietate publică a Județului Buzău, situat în municipiul Buzău, strada Bistriței nr.45.
  2. Aprobarea promovării proiectului ”Extinderea și dotarea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău”, în vederea finanțării acestuia prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 8, Prioritatea de investiții 8.1, Obiectivul Specific 8.2, Operațiunea B – Unități de primiri urgențe – forma actualizată 3.
  3. Aprobarea Strategiei de tarifare conform rezultatelor Analizei Cost-Beneficiu pentru ”Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din Județul Buzău, în perioada 2014-2020”.

SUPLIMENTAR:

  1. Stabilirea unui mandat special reprezentantului Județului Buzău în Adunarea Generală a Acționarilor la Societatea ”Compania de Apă” SA Buzău pentru ședința ordinară din data de 18 noiembrie 2019.

Categorii: Actual, Autoritati, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*