Constantin Cotimanis, cap de afiș în deschiderea noii stagiuni a Teatrului „George Ciprian” Buzău

11 septembrie 2022 | 0 comentarii |

Deschiderea stagiunii 2022 – 2023 are loc sâmbătă, 17 septembrie, când publicul are ocazia de a re/vedea spectacolul „O viață, o șosetă, un vis și o mașină de scris”, cea mai recentă producție a teatrului buzoian, care a avut PREMIERA la finele lunii iunie.

 

Peste o săptămână, Teatrul „George Ciprian” invită publicul iubitor de teatru la deschiderea stagiunii 2022-2023, care are loc pe data de 17 septembrie, cu comedia romantică „O viață, o șosetă, un vis și o mașină de scris”, cea mai recentă producție a Teatrului „George Ciprian” Buzău, care a avut PREMIERA la finele lunii iunie 2022.

Spectatorii prezenți în sală pe data de 17 septembrie, ora 18:00 au ocazia de a se întâlni cu Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Diana Bagdasar și Victoria Bobu care dau viață comediei pusă în scenă de regizorul și scenograful Daniel Bucur, în careun jurnalist, care își petrece timpul pe propria terasă, scrie o piesă de teatru inspirată din întâlnirile lui cu 3 femei de tipologii diferite: una cu moravuri ușoare, o tânără în căutarea unei cariere artistice și o profesoară divorțată! Mesajul piesei îndeamnă la a trăi clipa și a fi fericit!”, se arată în prezentarea spectacolului care este de așteptat că umple sala teatrului buzoian la reprezentația din 17 septembrie, o adevărată terapie prin artă și râs în aceste vremuri încărcate de stress.

 

Spectacolul „O viață, o șosetă, un vis și o mașină de scris se joacă cu începere de la ora 18:00, iar câteva mesaje protagonștilor, atrag atenția:

„Mesajul spectacolului este pornit de la o poezie a lui Jaques Prevert care te readuce cu picioarele pe pământ. În piesă este o replică pe care eu o iubesc! «Principalul scop este să ieși fericit de acolo de unde ai intrat, cu sau fără voia ta. Esențial este să ieși fericit!»” – Constantin Cotimanis. 

Spectacolul «O viață, o șosetă, un vis și o mașină de scris» este o comedie romantică, o comedie care ne pune pe gânduri. Toată povestea este despre viață și despre faptul că trebuie să trăim viața din plin. Să nu o lăsăm să treacă pe lângă noi” – Daniel Bucur – regizor.

„Eu plâng de fiecare dată la mesajul final, care spune că: «Ziua este astăzi și momentul este acum!» Să simțim totul acum, să nu lăsăm nimic pentru mâine, poimâine, pentru că apoi, după cum spune și Bebe Cotimanis, cafeaua se răcește părinții îmbătrânesc, copiii cresc” – Victoria Bobu – actriță. 

Biletele se pot cumpăra ONLINE https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php sau de la casieria teatrului.

Prețul unui bilet este de 40 ron – bilet întreg, 30 ron pentru pensionari – locuri limitate – și 25 ron pentru elevi sau studenți.

 


Adaugati un comentariu


 

*