Curs de vara al Societatii Romane de Pediatrie

1 septembrie 2012 | 0 comentarii |

Intr-o atmosfera exclusivista, 35 de medici pediatri vor participa, timp de o saptamana, la manifestarea stiintifica organizata sub presedintia prof. dr. M. Burlea, la un hotel din Moeciu.


Incepand de luni si pana pe 7 septembrie se desfasoara, intr-o atmosfera exclusivista, cursul de vara al Societatii Romane de Pediatrie. Timp de o saptamana, la hotelul Mistral din Moeciu, 35 de medici pediatri (numarul de participanti a fost limitat) vor dezbate „Proboleme majore in pediatrie”, beneficiind astfel atat de noutatile studiile expuse in cadrul manifestarii stiintifice, de altfel foarte bine creditata – cu 30 de puncte EMC, cat si de spectacolul extraordinar de culoare pe care toamna il ofera turistilor pe Valea Prahovei.

Presedintele cursului este prof.dr. M. Burlea, iar calitatea de presedinte stiintific i-a revenit prof.dr. M. Nanulescu.

Formatul cursului permite prelegeri, demonstratii, scenarii de caz clinic si  discutii, fiecarei expuneri fiindu-i rezervate 25-30 de minute.  Cursantilor le sunt oferite prezentarile/cursurile in format tiparit si/sau CD-DVD
Creditarea cursului de catre Colegiul Medicilor, cu eliberare de diploma de participare avand 30 credite EMC, iar evaluarea lectorilor se face printr-un  chestionar, la finalul cursului.

Taxa de participare este de 275 Euro si include cazare in camera dubla pe toata durata Cursului, in regim de patru stele, demipensiune mic dejun si pranz, taxa de curs si materialele stiintifice, suportul de curs. Medicii pana in 35 ani beneficiaza de subventionarea Societatii Romane de Pediatrie, astfel ca taxa achitata de acestia a fost de numai 80 euro.


Categorii: Eveniment

Adaugati un comentariu


 

*