Doctorița Mihalașcu, confirmată manager al Spitalului Săpoca și după contestații

5 februarie 2018 | 0 comentarii |

Comisia de contestație a concursului a constatat că notarea candidaților a fost efectuată corect și menține punctajul acordat de către comisia de concurs”.

 

Dr. Viorica Mihalașcu

Comisia de contestație a concursului de ocupare a postului de manager al Spitalului de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, constituită prin decizia nr: 2/18.12.20l7, formată din din ec. Florica Nițu (expert superior DSP Buzău)- președinte, ec. Claudiu Damian (Manager SJU Buzău) și dr. Silvia Năstase (manager Spitalul de Psihiatrie Titan) – membri,  ec. Valentina Grigore (DSP Buzău)– secretar, s-a întrunit luni, 5 febr. 2018, la ora 10:00, iar după luarea în discuție a contestației candidatei Cristina Păun, a constatat că „notarea candidaților a fost efectuată corect și menține punctajul acordat de către comisia de concurs”, după cum se menționează în Procesul-verbal publicat pe site-ul unității medicale.

Reamintim cititorlor că în prima zi a acestei luni s-a desfășurat concursul pentru ocuparea postului de manager la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Sigurană Săpoca, unitate medicală de interes național, aflată în subordinea Ministerului Sănătății, care deservește 11 județe pe segmentul „măsuri de siguranță”. Așa cum SănătateaBuzoiana.ro a anunțat după încheierea perioadei de înscriere a candidaților, au existat două persoane care și-au disputat acest post. Unul dintre candidați a fost medicul Viorica Mihalașcu, director medical al spitalului din 2014 și manager interimar din februarie 2017, iar cel de-al doilea, economista Cristina Păun, fost șef Serviciu financiar-contabilitate până în august 2017, când și-a încetat raporturile de muncă cu unitatea medicală.

 

În urma evaluării proiectului de management, medicul Viorica Mihalașcu a obținut nota 9.68, iar la evaluarea abilităților manageriale a primit nota 9.83, ceea ce a făcut ca media cu care a promovat concursul să fie 9,75.

Proiectul economistei Cristina Păun a fost notat cu 8.50, iar la evaluarea abilităților manageriale, aceasta a primit nota 9.06 din partea comisiei, astfel că a avut media finală 8,78.

Potrivit președintelui comisiei de examinare, Daniela Dumitru, concursul a decurs fără probleme, iar „pentru a nu exista suspiciuni în ceea ce privește modul în care au fost evaluate proiectele și abilitățile manageriale ale celor două candidate, examenul a fost înregistrat audio-video”.

Aceste rezultate au fost considerate corecte și de membrii Comisiei de contestații, astfel că rezultatul final, afișat astăzi pe site-ul unității medicale, confirmă rezultatele evaluării făcută de Comisia de examen, respectiv, faptul că medicul Viorica Mihalalcu este manager „cu acte în regulă” cel puțin pentru următorii trei ani.

 

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*