Medicul Viorica Mihalașcu a promovat cu 9,75 examenul de manager la Spitalul Săpoca

2 februarie 2018 | 12 comentarii |

La distanță de aproape un punct s-a situat și contracandidata sa, economista Cristina Păun, care a obținut media 8,78. Rezultatul final va fi cunoscut, însă, pe 5 februarie, după rezolvarea contestației depuse de candidata respinsă.

 

Dr. Viorica Mihalașcu

În prima zi a acestei luni s-a desfășurat concursul pentru ocuparea postului de manager la Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Sigurană Săpoca, unitate medicală de interes național, aflată în subordinea Ministerului Sănătății, care deservește 11 județe pe segmentul „măsuri de siguranță”.

Așa cum SănătateaBuzoiana.ro a anunțat după încheierea perioadei de înscriere a candidaților, au existat două persoane care și-au disputat acest post. Unul dintre candidați a fost medicul Viorica Mihalașcu, director medical al spitalului din 2014 și manager interimar din februarie 2017, repectiv, economista Cristina Păun, fost șef Serviciu financiar-contabilitate până în august 2017, când și-a încetat raporturile de muncă cu unitatea medicală.

Concurența a fost, așa cum era de așteptat, una strânsă, diferența mediei finale dintre cele două contracandidate fiind de aproape un punct. Rezultatul concursului a fost publicat pe site-ul unității medicale, iar astăzi la ora 16.00 se încheie perioada de contestații, Cristina Păun anunțând chiar dinainte de examen că va contesta rezultatele în cazul în care va fi respinsă.

 

În urma evaluării proiectului de management, medicul Viorica Mihalașcu a obținut nota 9.68, iar la evaluarea abilităților manageriale a primit nota 9.83, ceea ce a făcut ca media cu care a promovat concursul să fie 9,75.

Proiectul economistei Cristina Păun a fost notat cu 8.50, iar la evaluarea abilităților manageriale, aceasta a primit nota 9.06 din partea comisiei, astfel că a avut media finală 8,78.

Potrivit președintelui comisiei de examinare, Daniela Dumitru, concursul a decurs fără probleme, iar „pentru a nu exista suspiciuni în ceea ce privește modul în care au fost evaluate proiectele și abilitățile manageriale ale celor două candidate, examenul a fost înregistrat audio-video”.

Rămâne totuși ca rezultatul final să fie stabilit după rezolvarea eventualelor contestații, 5 februarie fiind data la care vor fi afișate rezultatele finale.

 


Categorii: Actual, Spitale, Stiri

Comentarii (12)

  1. Popescu Crystyna spune:

    Felicitări ptr. rezultate și țineți tot așa! Un om deosebit îți multumim!
    Ne-ați ajutat foarte mult cu tatăl meu
    Dumnezeu dă-l ierte acolo sus unde ne vegheaza…

  2. Ion I. spune:

    Pacat ca actuala legislatie permite si celor care trebuie sa stea doar la usa DNA sa participe la asemenea concursuri… Locul doamnei Paun este in alta parte, nu la conducerea unui asemenea spital. Sa faceti un reportaj cu oamenii angajati in spital sa va povesteasca despre stilul de conducere al cuplului Popescu- Paun si schimbarea produsa odata cu venirea Doamnei Doctor la conducere. Mult succes Doamna Mihalascu!!

Adaugati un comentariu


 

*