Emoții mari la Consiliul Județean, la final de mandat

15 octombrie 2020 | 0 comentarii |

Felicitările, mulțumirile reciproce și urările de succes adresate celor care se vor regăsi în Consiliul Județean și în mandatul 2020-2024 au marcat finalul a patru ani în care s-au aprobat sute de proiecte de care a depins dezvoltarea județului.

 

Final de mandat cu emoții pentru consilierii județeni care au reprezentat Buzăul în perioada 2016-2020. Petre Emanoil Neagu, care va conduce Consiliul Județean și în mandatul 2020-2024, le-a transmis că este mândru” că a condus județul alături de ei și și-a exprimat convingerea că„au fost patru ani în care am încercat să dăm tot ce e mai bun în noi, pentru comunitate. Poate de multe ori nu am reușit, dar de cele mai multe ori am reușit!”, a spus Neagu, după care le-a oferit consilierilor diplome de excelență pentru felul în care și-au îndeplinit misiunea, iar doamnele au primit și câte un buchet de flori.

Larândul lor, consilierii i-au mulțumit lui Neagu, prin vocea „decanului de vârstăPetre Burada, care a declarat că „a fost un Consiliu Județean extraordinar de bun”, pe care a știut să-i moblizeze în comisii și să-i determine să adopte „cele mai importante proiecte pentru județ”, de la drmuri la sănătate, de la educație la asistență socială, felicitîndu-l că „a câștigat încă un mandat și că este primul la numărul de voturi pe țară!

Președintele ales l-a corectat însă, menționând că este primul în ierarhia din partid și al doilea pe țară, după Ilie Bolojan, de la Consiliul Județean Bihor.

 

Petre Emanoil Neagu a fost la rândul său răsplătit pentru „activitatea din cei patru ani” cu o Diplomă de Excelență oferită de staff-ul tehnic al Consiliului Județean, care a dorit să-i mulțumească astfel pentru felul în care au colaborat în acești paru ani.

Mirela Oprea, directorul Direcției Juridice, i-a mulțumit președintelui CJ pentru felul în care a condus instituția în ultimii patru ani și și-a exprimat convingerea că și în viitorii patru ani va da dovadă de aceeași competență, energie și comprehensiune, că va demonstra că „merită încrederea cu care a fost învestit pentru următorii patru ani”. Totodată, ea le-a mulțumit și consilierilor care și-au încheiat mandatul pentru solicitudine, responsabilitate și „omenia” de care au dat dovadă și le-a urat „sănătate și numai bine”.

La final, echipa care a format Consiliul Județean în mandatul 2016-2020 a marcat momentul printr-o poză de grup.

 

Viitorul Consiliu Județean se va reuni în prima ședință de ceremonie de constituire, peste câteva săptămâni. Aceasta se va organiza la convocarea prefectului județului, iar cu acest prilej, președintele ales și noii consilieri vor depune jurământul și-și vor lua în primire mandatul.

Tot atunci vor fi desemnați și cei doi vicepreședinți alături de care Petre Emanoil Neagu va conduce județul în următorii patru ani și care se știe deja, vor fi Carmen Adriana Ichim și Adrian Robert Petre.

O parte dintre consilierii aleși pe 27 septembrie au renunțat deja la mandate, între aceștia aflându-se Petre Emanoil Neagu care a fost ales președinte, tânărul Alexandru Stoica, care se pregătește să devină administrator public al județului (noua poziție pe care acesta o va ocupa a fost menționată de Neagu ca una dingtre primele decizii pe care le va lua în mandatul 2020-2024 dacă va fi reales), precum și deputații Cristinel Romanescu și Adrian Mocanu care probabil aspiră la un nou mandat de parlamentar.

 


Adaugati un comentariu


 

*