EXCLUSIV: Elena Comanescu, castigatoarea alegerilor Ordinului Asistentilor

23 octombrie 2012 | 0 comentarii |

Ea a obtinut 181 din sufragii si mai mult ca sigur va ocupa functia de presedinte pentru urmatorii patru ani. In preferintele asistentilor medicali din Spitalul Judetan s-au aflat si Dana Baciu, Gabriela Podosu, Maria Jantea, Zoica Radu, Rodica Vlad, Aura Cosma si Gabriela Penghea care au avut peste 100 de voturi.

 

Elena Comanescu

Cu cea de-a doua runda la care au participat doar asistentii medicali din Spitalul Judetean de Urgenta (unde nu s-a intrunit cvorumul in primul tur), s-a incheiat procesul electoral in vederea alegerii reprezentantilor Adunarii Generale a Ordinului Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania (OAMGMAMR)  Filiala Buzau.

Potrivit presedintelui Comisiei Electorale, Liliana Gheorghiu, „in urma numararii voturilor, dintre cei 17 candidati aflati pe listele subcomisiei SJU Buzau, au pierdut cu 58, respectiv, 56 de voturi, Catargiu Vasilica si Bostan Emilia, ceilalti 15 candidati fiind alesi sa faca parte din Adunarea Generala a OAMGMAMR pentru urmatorul mandat”.

In preferintele alegatorilor Spitalului Judetean se afla actualul presedinte interimar, Elena Comanescu, care a obtinut cel mai mare numar de voturi (181) la nivel judetean. Ea a candidat pentru functia de presedinte al organizatiei profesionale, pentru care mai mult ca sigur va fi investita in sedinta Biroului Consiliului Judetean, avand in vedere sustinerea de care s-a bucurat din partea colegilor.

In preferintele asistentilor medicali din Spitalul judetean s-au aflat si Daniela Baciu (172 de voturi), Gabriela Podosu (144 de voruri), Maria Jantea (143 de voturi), Zoica Radu (141 voturi), Rodica Vlad (134 de voturi), Aura Cosma (124 de voturi)si Gabriela Penghea (119 voturi), ceilalti sapte candidati obtinand mai putin de 100 dintre sufragii.

La alegerile OAMGMAMR din Spitalul Judetean de Urgenta cu sectiile exterioare, singura subsectie din judet la care a fost necesara organizarea turului doi de scrutin, s-au prezentat la urne 312 dintre cei 748 de membri ai organizatiei profesionale cu drept de vot, 310 voturi fiind valabil exprimate.

(Vom reveni cu amanunte.)


Adaugati un comentariu


 

*