Fostul ministru liberal al Sanatatii vine la Buzau

28 mai 2012 | 0 comentarii |

Vineri dupa amiaza, fostul ministru liberal al sanatatii, Eugen Nicolaescu, se va afla la Buzau, unde vrea sa poarte o discutie atat cu autoritatile locale de unde s-au desfiintat spitale, cat si cu responsabili ai sistemului sanitar buzoian, cu medici, farmacisti si reprezentanti ai unitatilor sanitare si profesionale de la nivel local.

Potrivit presedintelui PNL Buzau, deputatul George Scutaru, intalnirea cu medicii buzoieni a lui Nicolaescu „are loc la initiativa mea si a vicepresedintelui partidului, senatorul Cristinel Bigiu, dar din cauza programului foarte incarcat al fostului ministru al Sanatatii, abia saptamana aceasta se va concretiza. Subiectele de discutie vor fi axate pe dificultatile din sistemul sanitar si pe noua Lege a Sanatatii, dar medicii si farmacistii buzoieni au posibilitatea sa-si exprime si alte puncte de vedere, vizavi de anumite probleme cu care se confrunta in activitatea lor. Vrem ca in urma acestor consultari sa facem toate demersurile, la nivel de Guvern si de Parlament, pentru a promova propunerile  formulate chiar de catre cei care lucreaza in sistem si stiu cel mai bine care sunt prioritatile imediate”, a declarat Scutaru.

Eugen Nicolaescu s-a aflat in Buzau de mai multe ori in ultimii opt ani, dar aceasta este a treia consultare pe care o are cu medicii si farmacistii din judet (doua au avut loc in timpul mandatului sau de ministru).

Deputatul Scutaru a precizat ca intalnirea va avea loc vineri dupa-amiaza, la ora 17:00 si va fi urmata de o conferinta de presa.


Categorii: Actual, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*