Fostul șef al Secției Obstetrică – ginecologie de la maternitatea Giulești s-a alăturat echipei Medicover

11 septembrie 2018 | 0 comentarii |

Începând cu această săptămână, dr. Ion Ionut Adrian lucrează exclusiv pentru clinica privată, unde a fost numit pe o funcție similară celei pe care a deținut-o la Giulești.

 

Dr. Ion Ionut Adrian

Spitalul privat Medicover a anunțat că, din această săptămână, începe o nouă colaborare cu unul dintre cei mai cunoscuți specialiști din Capitală, în domeniul obstetrică-ginecologie, și, totodată, unul dintre cei mai experimentați medici din țară în această specializare. Medicul Ion Ionuț Adrian, cel care a deținut până nu de mult funcția de șef al Secției Obstetrică-ginecologie în cadrul maternității Giulești, a decis să își încheie raporturile contractuale cu sistemul public, pentru a începe o colaborare în sistemul privat, cu spitalul Medicover.

Începând cu această săptămână, medicul și-a preluat noua funcție din cadrul clinicii private, declarând cu această ocazie că este „încântat să încep această colaborare cu Spitalul Medicover. Sunt convins că acesta este locul cel mai potrivit pentru a oferi pacientelor un tratament chirurgical personalizat, cu aparatură de înaltă performanță, în condiții de siguranță deplină. Împreună cu echipa de medici chirurgi, urologi și imagiști a spitalului Medicover vom aborda prin tehnici laparoscopice – minim invazive – pe lângă patologia ginecologică uzuală și patologii complexe precum endometrioza pelvină sau patologia oncologică, domenii care mă preocupă în mod deosebit de mai bine de 10 ani”.

 

Într-un comunicat al clinicii private se precizează faptul că noul șef al Secției Obstetrică-ginecologie are ca principale competențe laparoscopia ginecologică, histeroscopia, ecografia ginecologică și obstetricală, colposcopia și citodiagnosticul, soluții de tratare a infertilității cuplurilor sau metodele de planificare familială și de contracepție. Acesta a urmat de-a lungul carierei multiple cursuri de pregătire profesională la Institutul de Cercetare contra Cancerului Digestiv de la Strasbourg, privind tratamentul chirurgical al endometriozei pelvine, chirurgia ginecologică oncologică și tulburările de statică pelvină.

În document se mai precizează că dr. Ion Ionuț Adrian are o experiență de peste 25 ani în domeniu, perioadă în care a coordonat peste 5.000 de nașteri și a efectuat 1.500 de intervenții laparoscopice.

 

Și directorul general al spitalului Medicover, Florinela Cîrstina, se declară încântată de această nouă colaborare și de faptul că echipa medicală s-a extins prin atragerea unui specialist de talia medicului Ion Ionuț Adrian.

Spitalul Medicover este un etalon în materie de aparatură medicală, oferind pacienților săi servicii la cele mai înalte standarde. Ne bucură să avem în familia noastră specialiști precum domnul doctor Ion Ionuț Adrian, cu o experiență atât de vastă. Domnul doctor va conduce, începând din această lună, întreaga activitate a Secției de Ginecologie din cadrul Spitalului Medicover”, a declarat aceasta, citată în comunicatul de presă.

Grupul Medicover, este o companie internațională ce oferă servicii medicale și de diagnostic în 14 țări europene, și a raportat recent o creștere de 17,2% a veniturilor din România, pe prima jumătate a anului 2018, venituri care s-au ridicat la valoarea de 42,2 milioane euro. Compania este prezentă pe piața serviciilor medicale din România de 21 de ani și deține 25 de clinici și spitale prin rețeaua Medicover, precum și 86 de centre de recoltare analize la nivel național, o rețea de 16 laboratoare și un centru regional de analize în București, prin centrele Synevo.

 


Adaugati un comentariu


 

*