Medicover România a început anul cu un nou director general

13 ianuarie 2021 | 0 comentarii |

Medicul Florinela Cîrstina l-a înlocuit pe Radu L. Gorduza, după numai un an în care acesta s-a aflat la conducerea companiei.

 

Florinela Cîrstina

Medicover România a început anul 2021 cu un nou director general. Medicul Florinela Cîrstina a fost numită în această funcție  începând cu data de 8 ianuarie 2021, anterior ocupând poziția de director operațional al companiei, în care lucrează de peste cinci ani.

Dr. Florinela Cîrstina îl înlocuiește în această poziție pe dr. Radu L. Gorduza, care după numai un an în care s-a aflat la conducerea companiei a anunțat că are alte planuri, tot în domeniul medical, dar în străinătate.

Când a preluat conducerea subsidiarei suedezilor pe piaţa locală, în noiembrie 2019, după mai bine de opt ani în care a condus operaţiunile Affidea, dr Gorduza spunea că are planuri mari, de extindere și dezvoltare la nivel național, printr-o strategie agresivă, dar se pare că pandemia i-a înmuiat elanul și l-a determinat să opteze pentru alt un proiect.

 

Dr. Florinela Cîrstina s-a alăturat Medicover România în 2016, ca Director Medical cu responsabilități privind standardele de calitate medicală și reglementare. Un an mai târziu, a trecut la conducerea Spitalului Medicover din București, iar din 2020 este Director Operațional, responsabil cu activitățile ambulatorii și spitalicești.

Experiența internațională și colaborarea cu mai multe industrii mi-a permis să dezvolt și implementez de-a lungul timpului politici și sisteme la cele mai înalte standarde medicale, oferind pacienților și companiilor partenere cel mai înalt nivel de siguranță”, a declarat dr. Florinela Cîrstina, noul director general Medicover România. „Anul trecut Spitalul Pelican din Oradea a devenit spital suport Covid-19. Ne dorim să rămânem partener important al autorităților în măsurile de stopare a pandemiei, inclusiv în pocesul de vaccinare, punând la dispoziție resurse umane și materiale și expertiza specifică rețelei Medicover”, a precizat noul director medical.

 

În decembrie 2020, Florinela Cîrstina anunța relocarea clinicii din Brașov a Medicover, deținută în cadrul spitalului Clinicco, în urma semnării unui parteneriat între cele două companii. Astfel, din ianuarie 2021, pacienții Medicover din Brașov sunt tratați în noul spațiu, care ocupă peste 853 de metri pătrați și oferă servicii medicale în 23 de  specialități, precum și servicii de spitalizare.

Dorim să oferim pacienților care ne trec pragul acces la cei mai buni medici și cele mai bune soluții de tratament. Spitalul Clinicco este un partener cu standarde și valori similare, care completează portofoliul de servicii pentru pacienți. Vom continua să investim în dezvoltarea tehnică și atragerea celor mai buni doctori pentru a deservi brașovenii, oferind servicii la cel mai înalt nivel”, declara la momentul respectiv, Florinela Cîrstina.

 

John Stubbington

Dr. Florinela Cîrstina este medic specializat în chirurgie vasculară, absolventă a Universității de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara.

Înainte de a se alătura Medicover, a implementat politici și standarde medicale internaționale în țări în curs de dezvoltare sau în zonele de război, cu misiunea de a răspunde situațiilor de criză.

Ne bucură pasul făcut de Dr. Florinela Cîrstina, un adevărat specialist în domeniul medical și o persoană cu experiență de management internațională demnă de invidiat. Alături de ea vom continua să oferim pacienților noștri același nivel ridicat de grijă și expertiză medicală”, a declarat Jon Stubbington, COO Medicover.

Medicover România este prezentă de 24 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și dispune de o rețea de 36 de clinici în Capitală și în țară și două spitale în București și Oradea. Este parte a Medicover, companie internațională care oferă servicii medicale și de diagnostic, fondată în 1995.

 


Adaugati un comentariu


 

*