Încă un medic buzoian pleacă prea devreme din această lume

8 octombrie 2018 | 10 comentarii |

Medicul stomatolog IULIA VOICICOVSCHI (fostă Săraru) a plecat la cele veșnice, după o grea suferință, la doar 65 de ani.

 

Unul câte unul, iar mulți dintre ei prea devreme, medicii buzoieni cunoscuți și apreciați de pacienți pleacă din lumea aceasta, parcă pentru a întregi corpul medical de care până și Dumnezeu pare să aibă nevoie, în Cer.

După o grea suferință, medicul stomatolog IULIA VOICICOVSCHI (fostă Săraru), și-a luat adio de la această lume. Poate i-a fost greu să accepte pierderea mamei și a soțului, care au trecut la cele veșnice unul după altul, în doar câteva luni, sau poate i-a fost imposibil să mai lupte cu boala pe care de câțiva ani se chinuia s-o învingă.

Peste numai câteva zile ar fi împlinit 65 de ani, dar cei care au iubit-o nu mai pot să-i spună, acum, decât ADIO și „Dumnezeu s-o odihnească în pace”. La numai o săptămână după ce soțul ei, medicul psihiatru Adrian Voicicovschi (67 de ani) și-a pierdut viața în urma unui infarct și la câteva luni după ce și-a pierdut mama, a încetat și ea să mai spere într-un miracol și a plecat din această lume.

 

Familia și prietenii îndurerați anunță că cei care vor să-și ia un ultim bun rămas de la cea care a fost Dr. IULIA VOICICOVSCHI (fostă SĂRARU-PETRESCU), să-i aprindă o candelă, să-i ofere o floare și să spună o rugăciune, o pot face la Capela Cimitirului „Sf. Andrei”, unde a fost depus corpul neînsuflețit și unde marți, 9 octombrie 2018, la ora 12.00, are loc slujba de înmormântare.

Dr. IULIA VOICICOVSCHI a lăsat în urmă regrete, lacrimi și amintiri frumoase, atât în sufletele familiei și prietenilor, cât și ale foștilor pacienți care, timp de peste 20 de ani au fost tratați la Stâlpu, unde a debutat profesional, ori în fostul cabinet de la Farbrica de Tricotaje din Buzău sau care au urmat-o la București, unde a profesat după 1990.

Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace, buna noastră IULIA. Nu vom uita niciodată chipul tău blând, surâsul tău dătător de speranță, sfaturile tale înțelepte și iubirea cu care ne-ai înconjurat.

Mergi în pace și lumină, IULICA noastră neprețuită…”

 

 


Categorii: Actual, Anunturi, Stiri

Comentarii (10)

 1. Elena Banescu spune:

  Dumnezeu să o odihnească în pace și lumină!

 2. Liliana Tudor spune:

  Odihna vesnica printre ingeri!
  Dumnezeu sa o ierte!

 3. Niculae Vochin spune:

  Dumnezeu sa o ierte!

 4. Cecilia Petrescu spune:

  Mergi in pace la parintii si sotul tau draga Iulia!

 5. Marioara Cojocaru spune:

  Dumnezeu s-o odihnească.

 6. Carmen Chioasca spune:

  Dumnezeu sa o odihneasca. Condoleante familiei

 7. Ioana Codin spune:

  Dumnezeu sa aiba grija de sufletul ei!

 8. Marusia Pirlogea spune:

  Dumnezeu sa o odihneasca!
  Medic foarte bun si blind!

 9. Elena Manea spune:

  Dumnezeu i-a curmat suferinta! Odihnă vesnică!

 10. MikaEla Ene spune:

  Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Adaugati un comentariu


 

*