Consiliul Judetean Buzau anunta extinderea si modernizarea UPU

21 septembrie 2017 | 0 comentarii |

Ideea extinderii si modernizarii Sectiei UPU-SMURD Buzau, asteptata de ani buni de catre medici si pacienti, incepe sa prinda contur.

Consiliul Judetean Buzau, in subordinea caruia functioneaza Spitalul Judetean de Urgenta, cea mai mare unitate sanitara cu paturi din judet, a publicat, astazi, anuntul de mediu, privind incadrarea, fara evaluare de mediu si fara evaluare adecvata a P.U.Z. – ”Extinderea si dotarea Unitatii de Primire Urgente a Spitalului de Urgenta Judetean Buzau”.

Consiliul Judetean Buzau a obtinut o finantare europeana de 1,5 milioane de euro pentru modernizarea si extinderea sectiei UPU, la care se adauga contributia proprie, de aproximativ un milion de euro. Extinderea se va realiza pe o suprafata de 1000 mp, care inseamna o constructie noua, ce va fi legata de actuala sectie, printr-un culoar de acces, astfel incat dupa funalizarea lucrarilor, accesul la Primiri Urgente si trierea pacientilor sa nu mai fie o corvoada, nici pentru pacienti, nici pentru personalul medical.

 

 


Adaugati un comentariu


 

*