ISU Buzău face angajări fără concurs pe durata stării de risc epidemiologic

15 septembrie 2020 | 0 comentarii |

Este nevoie de șase conducători auto și un subofițer operativ, care vor fi încadrați pe o perioadă determinată, până la finalul lucrurile vor reveni la normal din punct de vedere epidemiologic.

 

Oportunitate de angajare pentru buzoienii care își caută de lucru în această perioadă și care au șansa de a ocupa temporar un post în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău. În actualele condiții generate de pandemie unitatea are nevoie de o suplimentare temporară a personalului, astfel că a anunțat disponibilitatea a șase posturi de conducător auto și au unui post de subofițer operativ principal.

Încadrarea pe aceste posturi se va face fără concurs, doar pe bază de selecție a dosarelor, iar cei interesați să ocupe pe o perioadă determinată unul din aceste posturi pot depune cererile de înscriere până în data de 18 septembrie ora 16.00, la Serviciul de Resurse Umane al ISU Buzău. Important de reținut este faptul că documentele necesare se depun exclusiv on-line, la adresa de e-mail resurseumanebz@yahoo.com.

Două dintre posturile de conducător auto sunt la Detașamentul de Pompieri Buzău, iar celelalte 4 la detașamentul de la Râmnicu Sărat, iar cei interesați trebuie să îndeplinească niște cerințe minime. Astfel, candidații trebuie aibă cel puțin 18 ani, să fie absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat, să dețină permis de conducere categoriile B și C, să fie apți medical și apți psihologic, să fie cetățeni români, cu domiciliul stabil în România, fără antecedente penale și fără a fi in curs de urmărire penală sau judecată pentru comiterea de infracțiuni.

 

În ceea ce privește postul de subofițer operativ principal, acesta este disponibil la Detașamentul de Pompieri Buzău. Cerințele sunt aproximativ aceleași ca în cazul posturilor de conducător auto, doar că în cazul acesta nu este necesară deținerea permisului de conducere, cerință înlocuită de o alta care prevede absolvirea unui curs de pregătire în acordarea primului ajutor calificat, privind efectuarea operațiunilor de descarcerare și alte operațiuni de salvare. Se pot înscrie și cei care nu au efectuat un astfel de curs, pe care îl pot urma după încadrare, la fel ca și alte cursuri necesare pentru specializare, în vederea îndeplinirii atribuțiilor specifice.

În ambele cazuri, confirmarea depunerii cererii de înscriere se va face printr-un răspuns la e-mail-ul trimis, care va conține un număr de înregistrare unic, atribuit candidatului.

 

După termenul limită pentru depunerea dosarelor, care expiră vineri, la ora 16.00, în perioada 21-22 septembrie acestea vor fi analizate de o comisie de specialitate din cadrul ISU, iar pe 22 septembrie se vor afișa la avizierul unității listele cu numele celor respinși, precum și cele cu planificarea pentru interviu a celor care au fost admiși după etapa de selecție. Interviurile vor avea loc în zilele de 24 și 25 septembrie, iar pe 25, odată cu afișarea listei celor admiși pentru încadrare, se va anunța și planificarea pentru evaluarea psihologică. Aceasta va avea loc în perioada 28-30 septembrie, după care candidații vor primi certificarea necesară pentru a-și începe activitatea.

Pentru mai multe detalii privind documentele necesare și alte condiții ce trebuie îndeplinite pentru ocuparea celor șapte posturi vacante, cei interesați pot consulta secțiunea Carieră de pe site-ul ISU Buzău, unde sunt prezentate detaliat informațiile referitoare la posturile de conducător auto, cât și la postul de subofițer operativ principal.

De asemenea, relații se pot obține consultând avizierul de la intrare în inspectorat sau la Serviciul Resurse Umane din cadrul unității cu sediul în Buzău, strada Bistriței, nr. 51, la numărul de telefon 0751.141.225,  în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00.


Categorii: Actual, Autoritati, Jobs

Adaugati un comentariu


 

*