Mărțișoare pentru polițiști, de la copiii din centrul de recuperare și reabilitare din Beceni

26 februarie 2021 | 0 comentarii |

Sute de mărțișoare au fost trimise pe adresa Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, unde a fost amenajat un stand expozițional, de unde polițiștii au achiziționat mărțișoare pentru colegele de birou și partenerele de viață.

 

Polițiștii buzoieni ne-au obișnuit să-i vedem dăruind, cu prilejul sărbătorilor, dar nici cei pe care ei nu-i uită niciodată își amintesc de aceste frumoase tradiții. Oamenii cu epoleți din cadrul Compartimentul Prevenire a Criminalității și Biroului Siguranță Școlară au o îndelungată colaborare cu Centrul rezidențial pentru recuperarea și reabilitarea copilului de la Beceni, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău (DGASPC), care s-a materializat de-a lungul timpului în numeroase acțiuni, polițiștii buzoieni manifestând aceeași deschidere față de toți copiii beneficiari de măsuri de protecţie speciale din centrele DGASPC.

Restricțiile impuse anul acesta de pandemie nu au împiedicat continuarea tradiției de 1 Martie. Anul trecut, polițiștii au fost invitați la expoziția de sărbători populare românești Festivalul Mărțișorului, organizată de copiii beneficiari de măsuri de protecţie speciale, dar „anul acesta, ne conformăm cu toții reglementărilor legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei, însă primăvara bate din nou la ușă. Chiar dacă nu ne mai putem întâlni, venirea Mărțișorului ne-a fost anunțată tot prin tinerii vestitori, cărora li s-a alăturat reprezentantul îndrumător din cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului” – transmit polițiștii buzoieni.

 

Astfel, când au sosit la muncă în această dimineață, aceștia au fost întâmpinați de sute de mărțișoare trimise pe adresa Inspectoratului Județean de Poliție de către copiii din Centrul rezidențial pentru recuperarea și reabilitarea copilului de la Beceni, care au lucrat minuțios pentru a confecționa cu mâinile lor cadourile pentru polițiști. Acestea au fost atât de multe, încât au permis amenajarea unui adevărat stand expozițional care i-a distras pentru câteva minute  pe polițiști de la treburile lor zilnice, aceștia grăbindu-se să achiziționeze de aici mărțișoare pe care le vor oferi colegelor de birou și partenerelor de viață.

De-a lungul timpului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au colaborat constant cu DGASPC, fiind derulate periodic activități de reducere a riscului victimal şi infracţional în cazul copiilor beneficiari de măsuri de protecţie speciale. Polițiștii de la Compartimentul Prevenire a Criminalității și Biroul Siguranță Școlară s-au bucurat să constate că legătura între cele două instituții este una semănată cu implicare, cu optimism, cu rezultate. Vă mulțumim încă o dată, tineri dragi și pricepuți! Întotdeauna vom fi alături de voi!”, este masajul de mulțumire transmis de polițiști.

 


Adaugati un comentariu


 

*