Miercuri noapte, buzoienii din Micro XIV nu vor avea apa

Compania de Apa inlocuieste fragmentul de magistrala care a suferit o avarie la inceputul lunii, tinand cont de vechimea si starea tehnica a conductei. 

 

compania de apa-canalizare fara sapaturiCompania de Apa a programat, in noaptea de miercuri/ joi, 17 – 18 Mai, in intervalul orar 22.00 – 05.00, o interventie la magistrala de alimentare cu apa potabila a Municipiului Buzau, din zona strazii Prieteniei (Cartierul Micro XIV). „Fragmentul de magistrala avariat pe data de 02.05.2017 va fi inlocuit, avand in vedere vechimea si starea tehnica a conductei”, anunta biroul de presa al Companiei, avertizand consumatorii din cartierul mentionat ca „in timpul desfasurarii lucrarilor, serviciul de alimentare cu apa potabila va fi sistat”.

Pentru ca interventia sa se desfasoare in conditii optime, Compania de Apa sustine ca a luat mai multe masuri:

.      Lucrarile se vor efectua in timpul noptii, pentru a evita afectarea consumatorilor;

.      Au fost gandite solutii pentru limitarea zonei afectate de sistarea  serviciului de alimentare cu apa potabila, precum si pentru limitarea duratei interventiei;

.      In situatia in care, dupa reluarea serviciului, parametrii de calitate a apei vor fi inferiori in anumite zone ale orasului, Compania de Apa are pregatite rezerve de apa potabila, care vor fi puse la dispozitia clientilor afectati. In plus, o cisterna cu apa potabila va fi deplasata in Cartierul Micro XIV, alte asemenea autoutilitare urmand sa fie folosite in caz ca situatia o va cere;

.      In cazul in care, in anumite zone, se vor inregistra probleme de calitate a apei, aceasta nu va fi contorizata pentru plata decat dupa revenirea la parametrii standard de calitate.

 „Recomandam consumatorilor nostri ca, in situatia in care intampina probleme de calitate a apei sa nu o foloseasca pentru consum sau pentru uz casnic, decat dupa revenirea acesteia la parametrii optimi de calitate. Compania de Apa sta la dispozitia consumatorilor la numerele de telefon 0238.715.438 (Dispecerat) si 0238.711.157 (Relatii Publice)”, se subliniaza in comunicatul remis de Compania de Apa, referitor la aceasta interventie.

 


Adaugati un comentariu


 

*