Noi angajari la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau

5 aprilie 2016 | 0 comentarii |

Unitatea medicala scoate la concurs 40 de posturi de asistenti medicali, moase, infirmiere, ingrijitoare si personal auxiliar, cele mai multe pentru noua maternitate.

 

concurs asistenti-119Esecul multora dintre cei care au sustinut in februarie concursul pentru ocuparea unui post de personal medical sau auxiliar in Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, ca si noua organigrama impusa de apropiata deschidere a noii maternitati a determinat conducerea celei mai mari unitati sanitare cu paturi din judet si pe cea a Consiliului Judetean Buzau, sa organizeze un nou concurs de angajari.

Nu mai putin de 40 de posturi de asistent medical, moasa, infirmiera, ingrijitoare si personal auxiliar au fost puse la „bataie”, iar pentru ocuparea lor se vor organiza concursuri in perioada 15 -27 aprilie.

Depunerea dosarelor de inscriere la concurs se poate face pana la data de 7 aprilie ora 12.00 (pentru postul de inginer), respectiv 18 aprilie ora 12.00 (pentru celelalte posturi), la Secretariatul Comisiei de concurs – Serviciul resurse Umane al SJU Buzau. Taxa de participare se achita la casieria unitatii medicale, inainte de depunerea dosarului. Pentru posturile de infirmiere, ingrijitoare si agent DDD, taxa este de 30 de lei, iar pentru posturile de moasa, asistent medical si inginer electroenergetic se vor achita 50 de lei.

 

medici maternitateCele mai multe posturi sunt de „ingrijitoare sectii spital”, pentru care sunt disponibile 18 posturi, dar cea mai bogata oferta este pentru noua Maternitate. Sectiile Ortopedie, Chirurgie plastica, Pediatrie, DV, Laborator Radiologie si Farmacie Maternitate au disponibile cate un post de ingrijitoare, iar cate 4 posturi sunt rezervate sectiilor OG I,  OG II si Neonatologie din noua Maternitate. Pentru aceeasi sectie mai sunt scoase la concurs opt posturi de asistent medical debutant, cate doua pentru OG I si OG II si patru pentru Neonatologie, dar si cate un post de moasa principala cu studii superioare la OG II, respectiv moasa cu studii superioare la OG I.

Totodata sunt scoase la concurs cate un post de infirmiera debutanta pentru sectiile Chirurgie plastica si Neonatologie, un post de asistent medical principal de igiena pentru Serviciul de Prevenire si Combatere a Infectiilor Nosocomiale (SPCIN) si un post de asistent medical debutant pentru Serviciul de Medicina Legala.

A fost scos la concurs si postul de agent Dezinfectie, Dezinsectie Deratizare (DDD) ramas neocupat in februarie, dar si postul nou creat de inginer specialist IA – specialitatea electroenergetica, pentru noua Maternitate.

 

Maternitate 6atunciCandidatii care vor sa ocupe postul de inginer specialist, gradul IA, specialitatea electroenergetica vor fi primii care vor intra in focul examenelor. Pentru a putea participa la concurs, acestia trebuie sa detina diploma de licenta in electroenergetica, sa aiba o vechime minima de 6 ani si 6 luni in specialitate, cunostinte operare PC, Word si Excel, sa fie autorizat ANRE, sa fie cetatean roman sau sa detina cetatenia unui stat membru UE dar sa aiba domiciliul in Romania si sa cunoasca liba romana scris si vorbit, sa aiba capacitate deplina de exercitiiu, sa aiba o sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza si sa nu fi fost condamnat definitiv pentru infractiuni contra umanitatii, a statului, a autoritatii, a serviciului sau care are legatura cu serviciul, care impiedica infaptuirea jusrtitiei, pentru fals ori fapte de coruptie.

Concursul consta in trei etape succesive, respectiv admiterea dosarului, proba scrisa si proba interviului. Candidatii ale caror dosare vor fi admise vor sustine proba scrisa constand intr-un test grila, in data de 15 aprilie, pra 10.00, la sediul SJU Buzau. Candidatii care vor obtine minim 50 de puncte vor fi admisi la proba interviului, care se va sustine in data de 21 aprilie. Va fi declarat „castigator” candidatul care va obtine media cea mai mare.

 

asistenti (2)In data de 26 aprilie va avea loc proba scrisa pentru posturile de „moasa principala cu studii superioare”, respectiv „moasa cu studii superioare”, „asistent medical principal de igiena” si „asistent medical debutant” pentru sectii de spital si SML.

Candidatii ale caror dosare vor fi admise in urma selectiei din data de 20 aprilie se vor prezenta la sediul SJU Buzau, pe 26 aprilie la ora 9.30, unde vor sustine testul grila la care pentru a putea fi declarati admisi pentru proba interviului ce va avea loc in data de 3 mai, trebuie sa obtina minim 50 de puncte.

Posturile pentru care a candidat fiecare vor fi ocupate de candidatii care vor obtine cea mai mare medie aritmetica a celor doua probe, in ordine descrescatoare, in limita numarului de posturi disponibile.

Pentru a putea participa la concurs, candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale stabilite prin HG nr. 286/23.03.2011 cu modificarile si completarile ulterioare privind ocuparea unui post contractual vacant, precum si conditiile specifice postului pentru care candideaza.

 

curatenie spitaleExamenul pentru posturile de „infirmiera debutanta sectii spital”, „ingrijitoare sectii spital” si „agent DDD” pe perioada nedeterminata se va sustine in data de 27 aprilie, ora 10.00, la sediul SJU Buzau, cand va avea loc proba scrisa constand intr-un test tip grila si/sau redactarea unei lucrari. In prealabil, pe 20 aprilie vor fi analizate dosarele de inscriere, prin care candidatii trebuie sa dovedeasca indeplinirea conditiilor de participare, respectiv, dreptul de a ocupa postul pentru care doresc sa candideze.

Candidatii care vor obtine minim 50 de puncte la proba scrisa vor fi declarati admisi si vor avea dreptul sa participe la proba interviului, care se va sustine in data de 5 mai.

Punctajele finale ale concursului, in ordine descrescatoare, se vor afisa nominal, iar stabilirea candidatilor care urmeaza sa ocupe posturile scoase la concurs se va face in ordinea descrescatoare a mediei generale, determinate pe baza mediei aritmetice a punctajelor obtinute de candidati la fiecare proba, in limita locurilor disponibile pentru posturile pentru care au concurat.

  *Anunturile privind organizarea concursurilor si conditiile de participare, precum si Bibliografia specifica pot fi consultate AICI

 


Categorii: Actual, Jobs, Spitale, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*