Noi oportunitati de cariera la Targurile de Joburi pentru Personalul Medical

21 martie 2017 | 0 comentarii |

Spitalul Judetean de Urgenta va participa si la aceasta editie cu o oferta pentru medici,  la editiile anterioare reusind sa coopeteze in echipa unitatii medicale cel putin cate  1-2 specialisti.

 

Careers in WhiteTargurile de Joburi pentru Personalul Medical isi deschid portile din nou, in aceasta primavara, pentru toti cei care activeaza in domeniul medical si sunt dornici de a face o schimbare in cariera.

In cadrul targurilor organizate in aceasta primavara in 6 orase din Romania, Cariere in Alb aduce fata in fata companii internationale de recrutare si reprezentanti ai unitatilor medicale din tara noastra cu toti cei care sunt in cautarea unei noi oportunitati de munca atat in Romania, cat si in intreaga Europa, anunta organizatorii evenimentului, printr-un comunicat remis redactiei SanatateaBuzoiana.ro.

Potrivit sursei citate, Targurile de Joburi pentru personalul medical se vor desfasura in:

Cluj-Napoca – 1 Aprilie, Casa de Cultura a Studentilor

Sibiu – 2 Aprilie, Hotel Continental Forum

Iasi – 8 Aprilie, Casa de Cultura a Studentilor

Bucuresti – 29 Aprilie, Sala Palatului

Craiova – 30 Aprilie, Ramada Plaza Craiova

Timisoara -6 Mai, Centrul Regional de Afaceri Timisoara (CRAFT).

 Domeniul medical face parte din industriile cu cea mai rapida crestere, motiv pentru care in aceasta primavara peste 90 de angajatori si-au anuntat prezenta la Targurile de Joburi pentru personalul medical organizate de Cariere in Alb. Astfel, cei care sunt in cautarea unui loc de munca au posibilitatea sa aleaga din sute de oferte in tari precum Romania, Marea Britanie, Germania, Austria, Irlanda, Franta, Belgia, Olanda, Suedia, Norvegia sau Danemarca.

cariere in alb1

Medicii specialisti, medicii rezidenti, dentistii, asistentii medicali, fizioterapeutii, medicii de familie si absolventii de Medicina sunt asteptati in cadrul targurilor de joburi pentru a discuta fata in fata cu angajatorii si astfel au sansa de a afla toate informatiile de care au nevoie pentru a putea face un nou pas in cariera.

Anul acesta, editiile Targurilor de Joburi aduc, pentru personalul medical aflat in cautarea unui loc de munca, o gama mult mai larga de recrutori. Am analizat intens feedback-ul primit sezoanele trecute si venim in intampinarea personalului medical cu oferte foarte bine pliate pe nevoile lor. De asemenea, foarte multi recrutori locali si-au manifestat interesul de a participa la targuri, iar noi suntem mai mult decat bucurosi sa ii primim”, a declarat Corina Pop – Sales Manager la Cariere in Alb.

 

Claudiu Damian - medici tineri

Claudiu Damian – medici tineri

Spitalul Judetean de Urgenta Buzau va participa, ca si la editiile anterioare ale Careiere in Alb, cu o oferta generoasa, de 20 de posturi pentru medici specialisti si primari, in specialitatile Medicina de Urgenta, Medicina Interna – Gastroenterologie, Ortopedie si Traumatologie, Oncologie, O.R.L., Urologie, Radiologie si Imagistica medicala, Recuperare medicala, Chirurgie generala, Boli infectioase, Nefrologie, Pneumologie, Obsterica-ginecologie.

Managerul SJU Buzau, ec.  Claudiu Damian, spune ca a fost „multumit de rezultatele participarii la editiile anterioare ale Targului de Cariere pentru personalul medical la care a participat, astfel ca si la aceasta editie, unitatea medicala va oferi 20 de posturi, in speranta ca vom gasi medici care sa doreasca sa vina la Buzau, mai ales ca oferim nou-venitilor bonificatii substantiale, din partea Consiliului Judetean, care le va acorda cate 2.900 de lei in plus la salariu, lunar, timp de 6 luni de la angajare”.

O noutate a acestui sezon este faptul ca oamenii pot obtine pe loc unul din posturile disponibile si pot semna contractul de angajare chiar la targ. De aceea, este important ca ei sa isi aduca la targ documentele in original, pentru ca au sanse reale de a fi angajati pe loc.

Intrarea in cadrul targurilor este gratuita, iar personalul medical este asteptat intre orele 10:00 si 16:00.

 

*Informatii suplimentare despre Targurile de Joburi pentru Personalul Medical organizate de Cariere in Alb primavara aceasta in Romania se pot gasi pe www.careersinwhite.com.

 


Categorii: Actual, Jobs, Medici, Spitale

Adaugati un comentariu


 

*