Noua conducere a Spitalului Judetean va fi instalata luni

31 iulie 2014 | 0 comentarii |

Tot luni, la conducerea DGASPC va fi instalat Adrian Vintilescu, actualul sef al Agentiei Judetene de Plati si Inspectie Sociala .

 

SJU Buzau Ceea ce Sanatatea Buzoiana a anuntat in premiera, la inceputul saptamanii, s-a confirmat astazi, in sedinta ordinara a Consiliului Judetean Buzau: Spitalul Judetean de Urgenta  (SJU) va avea o noua conducere.

Presedintele Consiliului Judetean, Cristi Bigiu,  a informat consilierii despre demisia dr. Cosmin Ursachescu de la sefia unitatii medicale si inlocuirea acestuia cu Claudiu Damian. Numirea va fi facuta pentru sase luni, incepand cu data de 4 august, prin Ordin al presedintelui Consiliului Judetean. Tot luni va fi numit, in functia de director medical, dr. Ovidiu Ungureanu, medic primar chirurg si secretar general al Colegiului Judetean al Medicilor.

 

Adrian Vintilescu

Adrian Vintilescu

In sedinta de astazi, consilierii judeteni au aprobat demisia av. Alina Badulescu de la sefia Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC) Buzau, care a optat sa revina la profesia sa de avocat.  Luni, pentru ocuparea functiei ramasa vacanta, presedintele CJ a anuntat ca va fi convocata o sedinta extraordinara, pentru delegarea actualului director al Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala (AJPIS), Adrian Vintilescu, la sefia DGASPC.

Adrian Vintilescu este economist de profesie, iar pana in 2011 a fost auditor la Directia Generala a Finantelor Publice Buzau. Ulterior a detinut functia de sef Serviciu Resurse Umane in cadrul Ministerului Muncii si de director al Agentiei Nationale de Plati si Inspectie Sociala, iar la 1 noiembrie 2012 a fost investit in functia de sef al Agentiei Judetene de Plati si Inspectie Sociala Buzau, pe care a condus-o pana acum.

 


Adaugati un comentariu


 

*