Noutati in managementul fracturilor la nivelul mainii

6 februarie 2017 | 0 comentarii |

Evenimentul este dedicat atat specialistilor aflati la inceputul carierei, cat si celor cu experienta, care vor fi pusi la curent cu cele mai noi proceduri de tratare a fracturilor mainii si articulatiei radio-carpiene.

 

curs tra ao treuma (1)La inceputul lunii viitoare, in perioada 1-4 martie, un curs dedicat medicilor specializati in ortopedie-traumatologie si chirurgilor plasticieni va avea loc la Bucuresti, in prezenta unor specialisti de talie internationala. Evenimentul este organizat de AOTrauma, o fundatie internationala formata din specialisti in aceste domenii, care are ca scop principal impartasiriea cunostintelor si experientei acumumate de specialisti recunoscuti in domeniu, catre medicii aflati la inceput de cariera, precum si catre cei cu vechime. Astfel de cursuri sunt organizate in intreaga lume, iar la inceputul lunii martie, evenimentul va avea loc la Bucuresti, in colaborare cu Ronda Medical, un cunscut furnizor de produse si tehnica medicala in domeniul osteosintezei.

Tema principala a cursului se va focaliza pe managementul fracturii la nivelul mainii si al articulatiei radio-carpiene si se adrezeaza medicilor ortopezi, traumatologi si plasticieni, aflati la inceput de cariera, precum si chirurgi cu experienta, interesati de dezvoltarea lor profesionala, prin imbunatatirea cunostintelor si a abilitatilor, astfel incat sa le poata oferi pacientilor cele mai bune optiuni de tratament.

 

"AOTrauma Hand and Wrist"Una dintre conditiile obligatorii pe care trebuie sa le indeplineasca participantii este aceea de a avea cunostinte bune de limba engleza, dat fiind faptul ca programul stiintific va fi sustinut, pe langa lectori din Romania, si de o serie de lectori de renume international din Austria, Germania si Ungaria.

Cursul va avea o structura modulara si va include prelegeri, dezbateri, discutii de grup si studii de caz, dar si exercitii practice. Exercitiile practice, prevazute in program, vor respecta intru totul particularitatile anatomice ale fiecarei zone studiate, prin utilizarea unor mulaje de os, de ultima generatie, care redau atat fracturile, cat si regiunea anatomica imediata, cu tesut moale, vase de sange, nervi, si toate celelalte detalii anatomice de care un chirurg trebuie sa tina seama in momentul unei interventii.

Totodata, in cadrul evenimentului, se vor prezenta indicatii pentru interventiile chirurgicale si se vor sugera principii si optiuni de tratament pentru fracturile mainii si ale articulatiei radio-carpiene.

 

curs tra ao treuma (3)Vor avea loc discutii referitoare la prezentarea si aplicarea adecvata a tehnicilor de ultima ora din domeniu, precum si descrierea tratamentului postoperator si a metodelor de prevenire si tratare a complicatiilor ce ar putea aparea.

Se vor prezenta, de asemena, indicatii pentru interventiile chirurgicale si se vor sugera principii si optiuni de tratament pentru fracturile mainii si ale articulatiei radio-carpiene. Vor avea loc discutii referitoare la prezentarea si aplicarea adecvata a tehnicilor de ultima ora din domeniu, precum si descrierea tratamentului postoperator si a metodelor de prevenire si tratare a complicatiilor care ar putea aparea.

Programul complet al evenimentului, amanunte despre modalitatea de inscriere si alte detalii pot fi consultate pe pagina oficiala a fundatiei. Totodata, cei interesati de mai multe informatii referitoare la eveniment pot trimite un e-mail la adresa mailto:office@rondamedical.ro.

 


Categorii: Actual, Organizatii, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*