O noua clinica pe piata medicala buzoiana

20 iulie 2012 | 1 comentariu |

Clinica New Medical este cel mai nou proiect medical de pe piata locala de profil, prin care o echipa de specialisti vrea sa demonstreze ca seriozitatea si calitatea pot invinge criza.

 

O noua clinica medicala isi deschide portile pe piata privata buzoiana.

Clinica New Medical Proiect este cea mai noua investitie de profil din municipiul Buzau si ofera servicii medicale de excelenta intr-un spatiu generos, cochet si modern, situat in apropierea Spitalului Judetean, pe strada Stadionului, nr. 102, vis-a-vis de Clinica OPTIMED.

Avand in dotare aparatura medicala noua, de ultima generatie, in care s-au investit aproape 200.000 de euro, si beneficiind de serviciile unora dintre cei mai apreciati specialisti din Buzau, noul proiect se doreste a fi o alternativa la servicile medicale pentru care multi buzoieni se deplaseaza la ora actuala in Capitala.

Cazurile complexe, care necesita investigatii suplimentare urgente in afara clinicii, beneficiaza de acestea fara programare prealabila, prin parteneriatele pe care unitatea le-a incheiat cu alte clinici private.

 

Profesionalism si competenta

 

Conceptul New Medical este unul deschis, in care profesionalismul si competenta sunt criteriile pe baza carora se va desfasura activitatea.

„Vrem sa demonstram ca servicile medicale de calitate, acordate in conditii civilizate, pot fi si accesibile. O echipa stralucita formata din 15 medici de specialitati diferite vine in intampinarea nevoilor  pacientilor, aratand  ca se poate face medicina de calitate si in provincie, chiar si in perioade de criza si austeritate. Acest concept medical este unul modern, cu posibilitati multiple de investigare, diagnosticare si tratament, atat prin aparatura de ultima generatie de care dispune, cat mai ales prin profesionalismul si competenta medicilor care fac parte din echipa New Medical, precum si a celor cu care clinica noastra a incheiat contracte de parteneriat”, spune Daniel Dobref, reprezentantul Clinicii, mentionand printre parteneri Cabinetul de Obstetrica-ginecologie al dr. Gratiela Stoica, Clinica OPTIMED prin intermediul careia se vor asigura serviciile de oftalmologie, chirurgie oftalmologica si optica medicala, precum si doua centre de radiologie.

 

Pacientul, in centrul preocuparilor personalului medical

 

Sub motto-ul „Pentru noi important esti tu”, Clinica New Medical ofera o gama complexa de servicii si investigatii medicale, intr-un sistem medical privat accesibil, primitor si empatic, in care confortul si satisfacerea nevoilor pacientului reprezinta principala preocupare a personalului.

„Pentru noi, fiecare pacient este important si nu uitam nicio clipa ca inainte de toate este om si are nevoie sa fie tratat ca atare. De aceea tot ce facem porneste din respect pentru oameni si pentru sanatatea lor. Prin serviciile medicale oferite acoperim un pachet complex de servicii de preventie, diagnostic si tratament, in specialitatile medicina interna, medicina generala, medicina de familie, pediatrie, cardiologie, ORL, reumatologie, alergologie, pneumologie, medicina muncii, planificare familiala, radiologie si ecografie, analize de laborator”, mai spune Daniel Dobref, mentionand ca preturile practicate sunt accesibile tuturor.

Mai mult, incepand cu 23 iulie, Clinica New Medical va lansa 200 de vouchere lunar, cu ajutorul carora pacientii vor putea beneficia de o gama larga de servicii medicale la un pret redus, dar la aceeasi calitate.

Locurile din care veti putea procura aceste voucere vor fi anuntate pe site-ul www.newmedical.ro, pe www.facebook.com/ClinicaNewMedical si prin intermediul www.sanatateabuzoiana.ro.


Categorii: Companii

Comentarii (1)

 1. Un buzoian spune:

  Nu pun la indoiala intentiile bune ci ridic problema personalului calificat (vorbesc de medici) cu care se va lucra. Daca aceasta clinica nu vine si cu personal calificat atunci se va rezuma la calitatea de intermediar (asa cum reiese din colaborarea aratata cu Optimed).
  Sa venim la realitate – numai spitalul judetean are un deficit de circa 60-70 medici cel putin (a nu se lua in calcul cei care sunt la specializare pentru ca cel putin jumatate vor migra).
  Medicul care are deja cabinet privat si are si succes nu va renunta la acest cabinet unde e propriul sef ca sa merga in alta parte.
  In consecinta, fie aceasta clinica va prelua o parte din medicii din spital (si atunci putem spune ca spitalul este ca si inchis) fie va veni cu personal propriu.
  Realitatea spusa chiar de ministrul Cepoi este ca deficitul de medici pe tara este de circa 20.000 cea ce inseamna ca pe fiecare judet deficitul de medici este de circa 450 din care cam un sfert (100) sunt specialisti si nu medici de familie.
  De aici si consecintele: clinica se va inchide sau va face doar servicii de intermediere. Ar mai fi si a treia varianta, respectiv preluarea de personal de la alte clinici si cabinete si inchiderea celor din urma.
  Realitatea este cruda atat pentru investitori dar si pentru pacienti.

Adaugati un comentariu


 

*