O noua „optica” pentru buna vedere a buzoienilor

2 august 2016 | 0 comentarii |

OPTIMED ofera, de la 1 august, cel mai modern centru de optica medicala din judet, dupa un amplu proces de rebranding al celei mai vechi unitati, din Strada Cuza Voda – Centrul Vechi.

optimed21Intr-o tara in care sistemul public de sanatate trece prin mari convulsii, iar in sistemul privat, multi tintesc mai degraba castigurile mari si imediate decat stabilitatea si echilibrul pe termen lung, exista si speciaisti care au curajul sa investeasca si pentru care filosofia afacerii inseamna in primul rand calitatea serviciilor si confortul pacientului.

Dupa investitii majore in aparatura medicala, actionarii OPTIMED Buzau au decis ca este timpul sa abordeze o noua strategie de imagine. Asa ca au transformat, in urma unei investitii apreciabile, vechiul magazin de ochelari de pe Strada Cuza-Voda, din Centrul Vechi, cunoscut buzoienilor inca dinainte de 1989, in cea mai moderna unitate de optica medicala din judet. Sloganul „Sa ne vedem cu bine” are acum o valenta superioara, semnificand nu numai calitatea deosebita a serviciilor si produselor, ci si o mai buna vizibilitate a firmei.

Recunoscuti prin atentia acordata clientilor, profesionistii de la OPTIMED ofera acum, in noul centru de optica, un spatiu generos, un confort sporit pentru consultatii si consultanta, precum si o gama de ochelari profesionali, atat pentru vedere cat si pentru protectia ochilor de razele soarelui.

 

optimed13OPTIMED a pus permanent accent pe imagine.  Pe imaginea clientului, care poate fi valorizata de perechea de ochelari pe care ii poarta, dar si pe propria imagine, punand pret pe calitatea serviciilor si satisfactia celui care trece pragul cabinetelor medicale, a magazinelor de optica sau a clinicii de chirurgie oftalmologica de care firma dispune.

Clientii din ce in ce mai valorosi, mai educati si mai pretentiosi, ca si concurenta unor firme cu bugete serioase investite in imagine si aspectul spatiului de vanzare a obligat administratorii OPTIMED sa investeasca permanent, pentru a ramane in top. Cunoscandu-si foarte bine meseria si fiind siguri de valoarea si calitatea produselor oferite clientilor, administratorii firmei a decis, in 2015, ca este momentul unei schimbari radicale la nivel de imagine si de „optica”.

Bucurandu-se deja, de aprecierea marilor distribuitori de tehica de optica la nivel national, fiind considerat unul dintre cei mai importanti jucatori profesionisti de pe piata, conducerea OPTIMED Buzau a simtit ca firma are nevoie si de o noua imagine, care sa puna in valoare produsele si serviciile oferite.

 

optimed8Conducerea OPTIMED a decis asadar sa se investeasca in reconstructie si reformarea imaginii prin vizibilitate, claritate, siguranta si modernism, pornind de la valorile de care dispuneau: TRADITIE – garantata prin cea mai mare vechime pe piata, CONTINUITATE – data de serviciile oferite fara intrerupere timp de 26 de ani, SIGURANTA – garantata de serviciile si produsele profesionale oferite,  RESPECT –o abordare care le confera clientilor incredere si un confort sporit,  EXCELENTA – produse si servicii de cea mai buna calitate.

Proiectul a constat in extinderea, redimensionarea si modernizarea fostului magazin de optica si transformarea acestuia intr-un centru competitiv la nivel national. „Era nevoie de o noua filosofie de abordare, un nou stil, o reamenajare si prezentare moderna a produselor si serviciilor pe care le oferim. Am vrut sa oferim pacientului nu numai servicii de calitate, ci si confort, consiliere  in alegerea produsului dorit si chiar confidentialitate”, explica managerul OPTIMED, Valentin Dumitru.

In aceeasi locatie functioneaza si un cabinet medical pentru consultatii,  diagnostic, determinari optice si consultatii pre- si postoperatorii, cat si un atelier de prelucrare a lentilelor, unde clientul poate vedea cu ochii lui intregul proces de prelucrare si montare a acestora.

 

optimed3Luni, 1 august, noua imagine a OPTIMED a fost dezvaluita clientilor, colaboratorilor si tuturor buzoienilor, in aceeasi locatie de pe Strada Cuza-Voda, Bl. A5-A6. Fara fast, fara taieri de panglici, in aceeasi nota de discretie si modestie care-i caracterizeaza dintotdeauna pe reprezentantii firmei.

Efectul pare sa fi fost insa excelent, pentru ca inca din prima zi, clientii s-au lasat atrasi si si-au exprimat satisfactia, atat fata de aspectul exterior si interior si impactul la prima vedere, cat si fata de produsele si serviciile primite aici.

Aprecierile au fost unanime: imagine care atrage privirea, confort deosebit, o gama variata de produse de calitate, de la cele mai accesibile pana la marci renumite pe plan mondial pentru calitate si design, in pas cu ultimele tendinte ale modei in domeniu, personal deschis, amabil, competent si operativ.

Confortul vizual al purtatorului de ochelari fiind dat de calitatea lentilelor, noul centru OPTIMED ofera, ca si in celelalte centre din municipiul Buzau si din Ramnicu-Sarat, nu numai rame de ochelari si o varietate de lentile de foarte buna calitate. Acestea elimina reflexiile iritante si asigura o imagine clara, au cel mai bun raport calitate-pret, acesta fiind rezultatul profesionalismului personalului de specialitate si al aparaturii de ultima generatie folosita.

 

optimed18Centrul de Optica medicala de pe Strada Cuza-Voda era, acum 26 de ani, magazinul de ochelari cautat de toti buzoienii, pentru seriozitate si calitate. Dispunea insa de o oferta restransa, atat pentru rame cat si pentru lentile. Clientii erau interesati mai mult de rezolvarea problemelor de vedere si prea putin puneau pret pe imaginea pe care le-o putea oferi o pereche de ochelari.

O familie de tineri opticieni care stia dinainte de 1990 ce inseamna calitatea unei rame de ochelari si mai ales cea a unei lentile, lucrand in domeniu, a decis ca este timpul sa demareze o afacere pe cont propiu si sa faca ce stiau mai bine, ajutand persoanele care aveau nevoie, sa-si corecteze vederea.

Au cumparat magazinul de ochelari din Centrul Vechi al Buzaului, de pe strada Cuza-Voda, au atras medici oftalmologi cu experienta si au oferit clientilor toata gama de servicii de oftalmologie si optica. Fara niciun sprijin, pe o piata in care doar cei mai buni rezista, si-au investit banii si priceperea in cel mai performant laborator de optica medicala din municipiu si in aparatura oftalmologica performanta. Iar profitul a fost permanent reinvestit, atat in extindere cat si pentru a pastra cele mai ridicate standarde, intr-o piata concurentiala, cu clienti din ce in ce mai educati si mai exigenti.

 

optimed5OPTIMED a reusit sa tina permanent pasul cu vremurile si chiar sa fie mereu cu un pas inaintea altora. S-au deschis noi cabinete medicale, s-a achizitionat aparatura oftalmologica si de optica de ultima generatie, produsele si serviciile au devenit tot mai variate. S-a tinut mult la calitate si la satisfactia clientilor. Administratorii firmei au participat permanent la targuri de profil din tara si din strainatate, au incheiat contracte cu firme de renume si au investit in perfectionarea continua a personalului.

Mai tarziu, OPTIMED a deschis si prima Clinica de Chirurgie Oftalmologica din Buzau, unde medici renumiti din Bucuresti opereaza aproape saptamanal, in conditii si la standarde de nivel european. Buzoienii si-au putut rezolva astfel problemele oftalmologice chirurgicale la preturi mult mai mici decat daca s-ar fi adresat unor clinici din Capitala si fara a mai fi nevoiti sa piarda timp si bani cu drumurile pe care ar finevoiti sa le faca.

S-a consolidat astfel un brand inconfundabil si o echipa pentru care calitatea serviciilor si a produselor oferite si satisfactia clientului constituie principala filosofie a afacerii. Acum, imaginea OPTIMED a capatat noi valente calitative, pozitionand firma pe o noua treapta, superioara…

 

GALERIE FOTO:

 


Adaugati un comentariu


 

*