Oportunitati in cariera pentru ingineri sau experti IT (A)

13 octombrie 2014 | 0 comentarii |

Targ Brasov ITCExpertii in IT si inginerii din judetul Buzau care se afla la inceput de cariera, sunt in cautarea unui loc de munca sau doresc noi oportunitati pot alege din peste 300 de joburi, care sunt oferite la targul BESTEngineer . Evenimentul va avea loc la Brasov, unde vor fi prezenti unii dintre cei mai mari angajatori din tara.

A treia editie a Targului de joburi se va desfasura vineri, 17 octombrie, si sambata, 18 octombrie, la International Trade Center din Brasov.

Companiile prezente asteapta sa intervieveze ingineri specializati in domeniile mecanic, electric, chimic, constructii civile, calitate sau petrolier, cat si experti in IT software si hardware.

 

ContinentalPrintre angajatori se vor afla Continental Corporation, Premium Aerotec, Hutchinson România, Autoliv România, Draexlmaier România, Benchmark Electronics, ATOS IT Solution, Brunel – companie olandeza specializata in recrutarea de personal din domeniul ingineriei si IT, Cameron etc.

Este a treia editie la care participam, aici, in Brasov si ca de fiecare data venim entuziasti pentru a sustine eforturile candidatilor in gasirea unui loc de munca. Cu o echipa de peste 13.000 de oameni la nivel national, suntem in continua crestere si cautam colegi noi care sa ni se alature la fabrica din Ghimbav. Cele mai multe posturi deschise pe care le avem sunt in zona de productie. Cautam oameni cu profil tehnic atat pentru centrul de cercetare si dezvoltare cat si pentru fabrica. Noi oferim candidatilor un loc unde pot sa se dezvolte personal si sa isi valorifice potentialul”, a declarat Alina-Maria State, communication specialist Continental Corporation.

 

inginer ITCPana in prezent s-au desfasurat 14 editii BESTEngineer, in orase precum Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj, Brasov, Pitesti si Sibiu, la care au participat peste 100 de companii.

BESTEngineer este singurul eveniment dedicat in totalitate specialistilor din domeniul ingineriei si expertilor IT”, declara Ioana Calin, project manager BESTEngineer.Rezultatele obtinute in editiile precedente sunt pozitive, astfel ca peste 50% dintre angajatori revin la evenimentele noastre. Aici, in Brasov, asteptam circa 2.000 de candidati pentru joburile oferite”, explica Ioana Calin.

Intrarea este libera pe toata perioada Targului, iar cei interesati vor putea discuta chiar cu reprezentantii departamentelor de resurse umane ale companiilor prezente la eveniment.

 

*Articol scris de Radu GEORGESCUDOMUS M & D

 


Categorii: Actual, Companii, IT & C, Jobs

Adaugati un comentariu


 

*