Patru romani beneficiaza de serviciile renumitului chirug plastician american Roger Khouri

8 noiembrie 2012 | 0 comentarii |

Maine, in echipa cu renumiti chirurgi plasticieni, medici oncologi si diabetologi din Romania, el va reconstrui, printr-o metoda revolutionara, sanii a trei femei operate de cancer mamar si mana unui pacient cu Dupuytren. Interventiile vor fi gratuite.

 

Centrul Medical Pro Estetica in colaborare Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania va prezenta, maine, in cadrul unei conferinte de presa, rezultatele unor interventii de chirurgie estetica reconstructiva prin transplant de tesut adipos. Patru pacienti vor beneficia gratuit de reconstructie plastica efectuata de celebrul  dr. Roger Khouri, fondatorul Miami Breast Center (SUA), alaturi de dr. Dana Jianu, medic primar Chirurgie Plastica Estetica –  Centrul Medical Pro Estetica si profesor asociat la UMF Bucuresti.

Celebrul specialist in chirurgie plastica si reconstructiva, dr. Roger Khouri vine in Romania pentru a transforma, alaturi de dr. Dana Jianu, vietile a 4 pacienti: 3 paciente operate de cancer mamar si 1 un pacient cu boala Dupuytren (mana). Testimonialele pacientilor se pot afla duminica, 11 noiembrie 2012.

Reprezentantii clinicii sustin ca „reconstructia plastica va fi efectuata mini-invaziv, prin sistemul BRAVA, adjuvant in reconstructia mamara prin injectarea de tesut adipos propriu. Vor fi prezentate avantajele si tehnica sistemul BRAVA, precum si rezultatele obtinute pana acum in Romania”.

Dr. Roger K Khouri este fondator al Miami Breast Center, SUA, pionier al reconstructiei cu transplant de tesut adipos.El a format peste 500 de medici din 40 de tari si este membru fondator al International Society  of Plastic, Regenerative and Aesthetic Surgery (ISPRES).

Sistemul BRAVA este utilizat pentru marirea sanilor prin interventie chirurgicala mini-invaziva, care s-a dovedit ca are un rezultat perfect pentru pregatirea sanului in vederea microinjectarii de tesut adipos. Cu acest sistem se obtine un receptor perfect pentru a accepta si integra tesutul adipos transplantat.

 


Categorii: Companii, Eveniment

Adaugati un comentariu


 

*