Premiu „de excelenta” pentru Maternitatea Buzau

1 octombrie 2016 | 0 comentarii |

Consiliul Judetean Buzau a fost laureat al Galei premiilor de excelenta in administratie 2016, pentru finalizarea lucrarilor si deschiderea noii Maternitati din judet”. 

 

Excelenta-in-AdministratieS-a vorbit mult despre bolile din administratia locala si centrala si sunt inca multe de discutat, de analizat si mai ales de schimbat in acest domeniu. Exista insa si lucruri bune, sanatoase, care daca s-ar multiplica ar insanatosi cu siguranta serviciile publice din Romania.

Iar pentru echilibru, daca lucrurile rele sunt sanctionate, lucrurile bune care se intampla sunt rasplatite. Astfel, la cea de-a XII-a editie a Galei Premiilor de Excelenta in Administratie, care a avut loc, la Poiana Brasov, pe 29 septembrie, au fost premiate cele mai importante proiecte derulate in acest an de catre institutiile administratiei publice locale.

 Evenimentul, organizat anual, este dedicat in exclusivitate administratiei publice centrale si locale din Romania, specialistilor, autoritatilor si profesionistilor din domeniu.

In cadrul Galei au fost premiate proiecte vizand atragerea de fonduri europene, investitii in serviciile publice, proiecte de cooperare internationala si de eficientizare a mecanismelor de lucru in cadrul institutiilor publice, dar si proiecte vizand stimularea participarii cetatenilor la viata publica.

 

maternitateConsiliul Judetean Buzau a fost unul dintre laureatii acestei editii a Galei, in cadrul careia au fost acordate 34 de premii, structurate pe 9 sectiuni.

 „Premiul de excelenta pentru cele mai importante proiecte de investitii in sanatatea fost inmanat presedintelui Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, pentruFinalizarea lucrarilor si deschiderea noii Maternitati din judet”.

Maternitatea de pe strada Victoriei este o realizare importanta pentru Judetul Buzau in general si pentru sistemul medical in special, pentru ca sanatatea noastra si a copiilor nostri sunt esentiale pentru a putea progresa, atat la nivel local cat si national. Ne-am propus ca an de an sa fim desemnati laureati ai acestei Gale, pentru proiectele pe care le vom finaliza”, a declarat presedintele CJ Buzau.

Acelasi premiu a fost atribuit si Consiliului Judetean Arad, pentru „Reabilitarea si modernizarea Spitalului Judetean Arad”, precum si Primariei Onesti pentru „Extinderea si modernizarea compartimentului Primire Urgente Spital Municipal”.

 

Emanoil Neagu, presedinte CJ Buzau

Petre Emanoil Neagu – CJ Buzau

Anul trecut, CJ Buzau a fost rasplatit cu Premiul de excelenta pentru cele mai bune practici de aplicare a tehnologiilor moderne in administratie”, pentru proiectul „Implementare solutii de e-guvernare la nivelul judetului Buzau pentru eficientizarea serviciilor publice  oferita catre cetateni”. Referitor la acest premiu, primit de institutia pe care o conduce, Petre Emanoil Neagu, a declarat ca este un premiu care ne onoreaza, dar pentru care vreau sa multumesc, in primul rand, functionarilor din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judetean Buzau pentru modul in care au implementat proiectele derulate in institutie”.

 Anul acesta, acelasi premiu a fost impartit intre consiliile judetene Valcea si Hargita, primaria Oradea si DGASPC Buzau, institutie aflata in subordinea CJ Buzau, care a fost astfel apreciata pentru proiectul „Crearea unor profile de risc in asistenta sociala” .

 

gala-premiilor-de-excelentaPremiul de excelenta pentru cele mai importante proiecte destinate dezvoltarii serviciilor publicea fost acordat, in acest an, consiliilor judetene Teleorman si Bihor si primariilor municipiilor Bucuresti, Iasi si Orsova.

Premiul de excelenta pentru cele mai importante proiecte de dezvoltare a serviciilor socialea revenit consiliilor judetene Vrancea, Vaslui si Dambovita, prefecturii Valcea, Primariei Giurgiu si DGSPC Bacau.

Premiul de excelenta pentru cele mai importante proiecte de investitii in infrastructuraa fost acordat primariilor Satu Mare, Campulung Moldovenesc si Lehliu Gara.

Premiul de excelenta pentru cele mai importante proiecte de investitii in educatieau ajuns la primariile municipiilor Roman si Vulcan. 

Premiul de excelenta pentru cele mai importante proiecte de investitii in proiecte culturale” a fost decernat CJ Neamt si primariilor Moinesti, Negresti-Oas si Ticleni.

Premiul de excelenta pentru cele mai importante proiecte de urbanisma revenit consiliilor judetene Iasi si Tulcea, precum si primariilor Arad si Timisoara.

Premiul de excelenta pentru cele mai importante proiecte de investitii in turisma ajuns anul acesta la consiliile judetene Covasna si Hunedoara si la primaria Predeal.

Laureatii Galei premiilor de excelenta in administratie 2016

Laureatii Galei premiilor de excelenta in administratie 2016

Decernarea premiilor pentru cele mai bune rezultate in domeniul administratiei publice a fost precedata de un seminar dedicat managementului modern in administratie, un domeniu deosebit de important pentru o administratie publica de tip european. Este primul program national de promovare a proiectelor si initiativelor din domeniul administratiei publice, de educare si formare a noului tip de management in administratia publica locala.

La eveniment au participat 100 de persoane, lideri din administratia publica centrala si locala si reprezentanti ai mediului de afaceri.

 

 


Categorii: Actual, Autoritati, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*