Presedintele CJ Buzau, reales vicepresedinte al UNCJR

23 mai 2017 | 0 comentarii |

Cu prilejul Adunarii Generale a organizatiei care reuneste Consiliile Judetene din tara, Marian Oprisan a fost reales presedinte.

 

AG - UNCJR 2017Alesii judeteni din toata tara s-au reunit, la Palatul Parlamentului, pentru a participa la Adunarea Generala a Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romaniasi pentru a-si desemna o noua conducere a organizatiei care reuneste Consiliile Judetene din tara, ca autoritati ale administratiei publice locale

La eveniment au fost prezenti liderul PSD Liviu Dragnea, care este si presedintele Camerei Deputatilor, premierul Sorin Grindeanu, vicepremierul Sevil Shhaideh si mai multi ministri. Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, desi invitat, nu a fost prezent la eveniment.

Cu prilejul Adunarii Generale a UNCJR, sefii judetelor din Romania si-au ales noul presedinte si un nou Consiliu Director si au discutat o serie de probleme importante pentru „sanatatea” administrativ-teritoriala.

 

Marian Oprisan, resedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost propus pentru un nou mandat de presedinte al UNCJR, de catre presedintele Consiliului Judetean Neamt, Ionel Arsene. Aceasta a fost, de altfel, singura propunere formulata de cei prezenti la Adunarea Generala, iar in urma celor 33 de voturilor exprimate, Oprisan a fost ales presedinte cu 31 de voturi, in timp ce 2 voturi au fost declarate nule. Danut Cristescu, presedintele CJ Teleorman (judetul lui Dragnea), a fost ales secretar general.

Va multumesc pentru incredere”, a transmis Marian Oprisan colegilor din UNCJR, dupa obtinerea unui nou mandat. Cum era si firec, la sedinta s-au discutat probleme de administratie publica locala, problemele cu care se confrunta fiecare judet, facandu-se un schimb de experienta necesar si benefic pentru cei care administreaza judetele.Totodata, profitand de prezenta oficialilor Parlamentului si Guvernului la eveniment, presedintele UNCJR le-a inmanat acestora mai multe memorii, privind probleme de actualitate cu care se confrunta administratia publica locala.

 

Ad. Gen. a UNCJR 2017- Emanuel Neagu - vicepresedintePresedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, a primit votul colegilor prezenti la sedinta Adunnarii Generale a UNCJR, pentru a-i reprezenta, la nivel national, din functia de vicepresedinteAstazi, am fost reales vicepresedinte al Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania. Le multumesc colegilor pentru increderea acordata!”, a scris pe contul sau de Facebook, presedintele CJ Buzau, Petre Emanoil Neagu, dupa finalizarea sedintei care s-a desfasurat in sala „Dimitrie Cantemir” din Senatul Romaniei.

Alti noua reprezentanti ai unor judete, respectiv Calin Ionel Dobra -presedintele CJ Timis, Ion Prioteasa -presedintele CJ Dolj, Tiberiu Marc -presedintele CJ Salaj, Gabriel Valter Zetea -presedintele CJ Maramures, Marian Petrache -presedintele CJ Ilfov, Dumitru Buzatu – presedintele CJ Vaslui, Vasile Iliuta -presedintele CJ Calarasi, Pataki Csaba -presedintele CJ Satu Mare si Borboly Csaba -presedintele CJ Harghita au fost investiti ca vicepresedinti ai UNCJR, alaturi de Petre Emanoil Neagu, pentru noul mandat.

*Adunarea Generala a UNCJR a avut loc marti, 23 mai 2017. 

Sursa foto:site-ul UNCJR

 


Adaugati un comentariu


 

*