Regina Maria a inaugurat o noua investitie, de 700.000 de euro

O noua policlinica a fost deschisa zilele trecute la Pitesti, aceasta fiind a doua unitate pe care operatorul de servicii medicale private il detine in orasul lalelelor.

 

regina maria pitesti (1)Reteaua de sanatate Regina Maria a mai dus la bun sfarsit o investitie in unitati medicale proprii, inaugurand zilele trecute cea de-a doua policlinica pe care o detine in Pitesti. Noua unitate medicala poarta numele Bratianu si a necesitat o investitie de 700.000 de euro.  Clinica este localizata in Pitesti Business Forum si se intinde pe doua nivele, avand o suprafata de 500 de metri patrati. Dispune de 12 cabinete de consultatii si ofera servicii in peste 15 specialitati medicale, fiind dotata cu echipamente medicale de ultima generatie si avand o echipa de 20 de medici.  Noua policlinica se remarca printr-un centru dedicat de obstetrica-ginecologie si un centru de pediatrie si servicii interdisciplinare de diagnostic,  iar aici vor oferi consultatii si medici din Bucuresti.

Printre specialitatile medicale disponibile in noua clinica se mai numara alergologie si imunologie, boli de nutritie si metabolice, boli infectioase, cardiologie, dermatologie, gastroenterologie, pediatrie, o unitate ORL si alta de oftalmologie, ecografie si altele. De asemenea, policlinica dispune de laborator propriu si de punct de recoltare analize.

 

regina maria pitesti (2)Prima policlinica deschisa de Regina Maria in Pitesti va continua sa functioneze ca centru dedicat de Medicina Muncii, incluzand, de asemenea, cabinete medicale de medicina generala, pneumologie si urologie, precum  si un punct de recoltare analize. De la deschidere si pana in prezent, in prima policlinica s-au efectuat peste 50.000 de vizite si aproximativ 260.000 de analize si consultatii.

„Inaugurarea Policlinicii Bratianu confirma angajamentul nostru de a fi alaturi de pitesteni cu servicii medicale de inalta calitate, avand in acelasi timp un dublu rol: acela de angajator si de partener pentru companiile din zona. Policlinica Bratianu urmareste deservirea unei baze locale de peste 29.000 de abonati din judeţul Arges. Astfel, Reţeaua de sanatate Regina Maria isi asuma misiunea de a avea grija de sanatatea tuturor actorilor din mediul de business local, inclusiv mari companii precum Dacia Groupe Renault – un parteneriat inceput cu 10 ani in urma si care continua si astazi”, a declarat Fady Chreih, mangerul retelei Regina Maria.

 


Categorii: Actual, Companii, Stiri

Adaugati un comentariu


 

*