Reteaua privata de sanatate Regina Maria ataca pozitia de lider in vestul tarii

La doar o jumatate de an de la deschiderea primei unitati medicale din Timisoara, compania a anuntat preluatea unei cunoscute retele de centre medicale din oras.

 

Dr. GrigorasReteaua de sanatate privata Regina Maria a anuntat, in aceasta saptamana, o noua tranzactie importanta pe piata servicilor medicale private din Romania, prin care isi consolideaza prezenta in vestul tarii, la doar sase luni dupa ce si-a facut aparitia in aceasta zona prin deschiderea primei unitati, in Timisoara. Cu toate ca este vorba despre una dintre cele mai mari unitati medicale din cadrul retelei, aceasta a fost deschisa destul de tarziu, pana acum Regina Maria nefiind prezenta in aceasta parte a tarii. La o jumatate de an de cand si-a facut aparitia pe piata servicilor medicale private din Timisoara, reprezentantii companiei medicale au anuntat ca isi consolideaza aceasta prezenta prin preluarea retelei de centre medicale Dr. Grigoras din orasul de pe Bega. Referindu-se la aceasta tranzactie, Fady Chreih, director general, a declarat ca „desi am intrat mai tarziu pe aceasta piata, Timisoara este un oras-cheie pentru noi. Tocmai de aceea, ne bucuram sa ne consolidam amprenta locala si sa avem o prezenta geografica semnificativa la doar cateva luni de la deschiderea primei clinici Regina Maria din Timisoara. Serviciile noastre medicale au acum o acoperire completa, atat prin intermediul clinicii noastre din Iulius Mall, cat si datorita celor trei clinici noi, pozitionate in centrul orasului, dar si in Lugoj. Ne dorim sa avem un impact local real si sa devenim un partener de incredere pentru companiile locale, iar alaturi de echipa centrului medical Dr. Grigoras, ne propunem sa fim furnizorul preferat de servicii medicale al banatenilor”.

 

Dr. Magdalena Grigoras

Dr. Magdalena Grigoras

In prezent, centrul medical Dr. Grigoras numara trei sedii, doua in Timisoara si unul in Lugoj, are o echipa de peste 70 de cadre medicale si gestioneaza sanatatea a peste 21.000 de pacienti corporate, care beneficiaza de pachete de preventie si tratament oferite de companie.

Cu o cifra de afaceri de 1,5 milioane de euro in 2015, centrul medical Dr. Grigoras este unul dintre cele mai importante centre medicale private din vestul țarii. „Centrul medical Dr. Grigoras este unul dintre pionerii sistemului medical privat din Timisoara, fondat din dorinta de a alinia piata serviciilor medicale locale la standardele europene de medicina. Am reusit sa facem acest lucru si ne-am extins in permanenta, atat ca numar de locatii, cat si din punct de vedere al gamei de servicii oferite. Proiectele noastre de viitor au vizat dintotdeauna o si mai mare extindere regionala, iar acum, alaturi de reteaua de sanatate Regina Maria, avem sprijinul unui partener solid, cu experiența nationala si cu o strategie puternica de dezvoltare, care ne va sustine in acest demers”, a declarat dr. Magdalena Grigoras, director general al centreleor medicale Dr. Grigoras.

 

regina-maria-iulius-mall-timisoaraFondat in anul 2000, centrul medical Dr. Grigoras este recunoscut pentru serviciile de obstetrica-ginecologie, specializare cu care si-a inceput activitatea. Ulterior, centrul medical si-a extins specialitatile medicale, cuprinzand in prezent o gama larga de servicii, printre care medicina interna, oftalmologie, chirurgie generala, dermatologie, urologie, endocrinologie, ORL, alergologie, ortopedie-traumatologie, neurologie, psihiatrie, nefrologie etc.

La acestea se adauga un laborator propriu de analize medicale, dotat la cele mai inalte standarde, aparatura performanta de diagnostic si un centru de medicina muncii. „Le multumesc domnului prof. univ. dr. Dorin Grigoras si intregii sale echipe pentru ce au reusit sa construiasca in Timisoara si ne bucuram ca se alatura, in formula completa, familiei Regina Maria. Impreuna vom continua sa oferim banatenilor servicii medicale la standarde occidentale. Apreciem foarte mult echipa centrelor medicale Dr. Grigoras, cu care impartasim o strategie si valori comune: calitatea serviciilor, extinderea continua a gamei medicale, cresterea portofoliului de pachete de preventie si tratament destinate clientilor persoane juridice”, a mai declarat Fady Chreih.

 


Adaugati un comentariu


 

*