REZIDENTIAT 2014: Repartitiile se dau marti, 2 Decembrie

1 decembrie 2014 | 0 comentarii |

Centrele universitate in care a fost sustinut consursul de rezidentiat au anuntat programul dupa care se vor face repartitiile candidatilor declarati admisi.

 

examen rezidentiUMFDavilaCentrele universitare de medicina din tara, in cadrul carora au fost sustinute duminica trecuta probele concursului de rezidentiat, au anuntat ziua repartitiei candidatilor pe loc si post, precum si programul dupa care se va face repartitia.. Astfel, UMF Bucuresti, Iasi, Craiova, Targu Mures, Timisoara si Cluj-Napoca ii asteapta maine, 2 decembrie, pe viitorii medici, pentru a-si alege locul sau postul in care isi vor desfasura activitatea.

La alegerea locului sau postului, candidatii se vor legitima cu un act de identitate in termen de valabilitate, iar cei care nu pot fi prezenti, pot delega un imputernicit care se va prezenta cu propriul act de identitate si cu actul notarial de imputernicire. Procura notariala va fi retinuta ca dovada de catre comisia de repartitie. Candidatii sau imputernicitii acestora, care au ales loc sau post in specialitate, vor primi o adeverinta si vor semna pentru locul ales intr-un tabel ce va cuprinde pozitia candidatului in clasificarea definitiva, numele candidatului, punctajul obtinut, locul sau postul ales in specialitatea dorita si centrul universitar de pregatire. Candidatii, medici specialisti sau primari, care aleg loc sau post in urma promovarii concursului de rezidentiat, vor semna si un angajament de plata cu privire la cuantumul taxei de pregatire pentru cea de a doua specialitate.

 

rezidentiEste foarte important ca viitorii medici sau persoanele imputernicite de acestia sa se prezinte maine la adresele comunicate de centrele universitare, unde se vor face repartitiile, pentru ca in caz contrar, candidatii admisi isi vor pierde drepturile conferite de concurs. Odata obtinuta repraritia, viitorii medici trebuie sa se prezinte in perioada 8-15 decembrie la directiile de sanatate publica si la unitatile sanitare la care au fost repartizati, pentru a incheia contractele individuale de munca. Pentru incheierea formelor de incadrare, absolventii concursului de rezidentiat trebuie sa aiba asupra lor adeverinta eliberata de Comisia locala de Rezidentiat, in care este precizata specialitatea pentru care a optat candidatul si centrul universitar ales. Contractul individual de munca, se va incheia incepand cu data de 01 ianuarie 2015, data de la care incepe si stagiul de pregatire in specialitate. Repartitia rezidenţilor pe clinici de indrumare si coordonatori de rezidentiat se va face la nivelul Directiilor de Sanatate Publica Judetene din centrele universitare alese, in ziua de marti, 16 decembrie 2014, incepand cu orele 9.00, cu excepţia centrului universitar Bucuresti, pentru care aceasta repartitie se va face in zilele de 16, 17, 18 si 19 decembrie 2014, conform programarilor.

 

UMFPentru candidatii care au sustinut concursul in centrul universitar Bucuresti, alegerea locurilor, posturilor si a centrelor de pregatire va avea loc in Amfiteatrul Mare al Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. Alegerea locurilor, a posturilor si a centrelor de pregatire pentru rezidentii care au obtinut punctaj de promovare se va desfasura maine, in intervalul orar 9.00 – 21.00, urmand ca locurile ramase disponibile la finalul zilei sa fie distribuite a doua zi, miercuri 3 decembrie 2014. Programul dupa care se vor face repartitiile este urmatorul:

-9:00 – 9:45 farmacie;

-10:00 – 10:45 medicina dentara;

-11:00 – 13:30 medicina;

– 13:30 – 14:30 pauza;

– 14:30 – 21:00 medicina.

 

UMF Iasi

UMF Iasi

Totodata, pentru candidatii care au sustinut concursul in centrul universtitar Iasi, alegerea locurilor, posturilor si a centrelor de pregatire va avea loc in Aula George Emil Palade a UMF. Gr. T. Popa Iasi, dupa urmatorul program:

– ora 9:00 – 9:45 – domeniul Farmacie;

ora 10:00 – 11:00 – domeniul Medicina dentara;

-ora 11:15 – domeniul Medicina.

In centrul universitar Craiova, repartitia se va face intre orele 9.00 – 21.00, in Aula Magna a UMF Craiova, iar la Targu Mures, viitorii medici isi vor primi repartitiile incepand cu ora 9.00, in sala de spectacole a Centrului de Cultura Mihai Eminescu din Targu Mures.

 


Adaugati un comentariu


 

*